Bronzérmet szereztünk a hétvégi európai FIFA versenyen

Bronzérmet szereztünk a hétvégi európai FIFA versenyen

Az elmúlt hétvégén ismét megrendezte az ESL a Go4FIFA 47. állomását, aminek az végkimenetelét itt láthatjátok.

Mind a 3 platform magyar indulóinak szereplését követjük végig, először nézzük meg mi történt vasárnap a konzolokon. Spoiler: van egy érmes helyezésünk ;)

PlayStation

A legtöbb indulót felsorakoztató platform, amelyen 198 indulóból mindössze ketten indultak a magyar zászló alatt. Gazsika egyből búcsúzott az 1:0-ás mérkőzésen olasz ellenfelével szemben. Másik indulónk, Leikauf egy erőnyerő után 2 ellenfelét is legyőzte, egyiket 2:1-re, a másikat 5:1-re, azonban a svéd Svenis elleni szoros meccsen egy góllal alulmaradt. Ezzel Leikauf a legjobb 32-ben kellett, hogy kiszálljon a küzdelemből, de 198 indulóból ez már így is egy kiemelkedő eredmény, gratulálunk mindkettőjüknek.

Jöjjön az XBOX ONE

Elérkeztünk legeredményesebb platformunkra, ahol érmes helyezést is sikerült elérnünk. Na de ne rohanjunk annyira. Mindössze 72 nevező, köztük 3 magyar. Webeatup első meccsén egy francia elleni küzdelemben állt helyt hősiesen, de a francia jobbnak bizonyult, így ezen a meccsen ő jutott tovább. Második indulónk, RattiestLake nyert egy meccset majd egy német elleni küzdelem után elkezdhetett a jövő hétre gyakorolni. Legeredményesebb versenyzőnk, GlobularAphid egészen az elődöntőig menetelve, ott a döntő győztesétől egy rendkívülien szoros 1:0-ás meccsen kikapva jutott be a 3. helyért való párharcba. 2 német, 2 francia, után a svéd már túl erősnek bizonyult, és a szerencse sem állt mellénk. A bronzmeccsen azonban végig kitartóan küzdve már a szerencse is mellé állt a küzdelemben és sikerült legyőznie olasz ellenfelét. Nagyon nagy gratuláció jár bronzérmesünknek!

Végül a PC

112 indulóval rendezték meg a PC-s küzdelmeket. A legtöbb magyar itt nevezett, 9 társunk indult neki az 50 Eurós fődíjnak. 2 versenyzőnk is bejutott a legjobb 16 közé, azonban ott mindketten távozni kényszerültek. Nagyszerű eredményt értek el mindketten, ugyanis InfectedSilver meccselt a végül 4. helyzettel és aranygóllal maradt alul, Damina pedig egy szoros meccsen kapott ki a későbbi kupagyőztestől.

Gratulálunk minden magyar indulónak és buzdítunk mindenkit a következő vasárnap megrendeződésre kerülő 48. állomásra.

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!