Egy győzelem és két nagyon szoros vereség a Pixel csütörtöki mérlege a WESG LAN-on!

Egy győzelem és két nagyon szoros vereség a Pixel csütörtöki mérlege a WESG LAN-on!

A beugróval játszó Pixel hosszabbításig ment a teljes haderővel felálló GODSENT ellen, a srácok mindent megtettek az első napon!

1 győzelem, 2 vereség: ez a Pixel mérlege egy nap után a WESG kijevi, 75.000 dolláros összdíjazású LAN versenyén az A jelű csoportban. Mint ismeretes, a csapat AWP-se, mat1 útlevele elkeveredett valahol, így az utolsó pillanatban Flash ugrott be a helyére és ment a Pixel többi tagjával az ukrán versenyre. A LAN buff pedig működött: az első meccsen, az LDLC ellen ő lőtte a legtöbb fraget, volt olyan is, hogy egyedül ACE-elte le a csapatot úgy, hogy a végén 1 hp-ja maradt!

UPDATE: A meccsek már visszanézhetőek ITT!

A francia mix ellen Mirage-on 9-6-os fordulás után már csak két kört engedtek DEv-ék az ellenfélnek, 16-8-al várhatták a következő, svéd szupersztárokkal teletűzdelt GODSENT elleni meccset. Ami nem is volt rossz, mi az hogy! Gabesson meg is mondta, ott vagyunk a legjobbak között :)

 

A pálya szintén Mirage, a félidő szintén 8-7, sőt, a Pixel 15-14-nél a győzelemért vágott neki a körnek a force-oló GODSENT ellen. A nyomást azonban jól bírták flusha-ék, így jött a hosszabbítás, ahol pedig már végképp ők voltak a jobbak, 4 gyors körrel be is húzták a győzelmet. A statisztikák alapján ezen a meccsen nem volt kiemelkedő teljesítmény, hárman is 23 fraget lőttek a Pixelből, míg az ellenfélnél Znejder vitte a vállán a többieket.

Jöhetett a harmadik, egyben utolsó összecsapása a magyaroknak a lengyel Kinguin ellen, a pálya immáron Cobble, a hazaiak közül pedig ezúttal is Flash emelkedett ki, és bár itt is 7-8-al fordult a Pixel, a CT oldalra mintha elfáradtak volna, így gyorsan 15-10 lett. Tegyük hozzá, többször is kisebb szerencséje volt a lengyeleknek. A Pixel azonban még itt se adta fel és komoly hajrát nyomtak 15-14-ig, de az egyenlítés sajnos már nem jött össze, 16-14-el a Kinguin örülhetett.

Pixel a WESG-n

A csoport állása:

  1. GODSENT 2-1 6 pont
  2. Kinguin 2-0 6 pont
  3. Ukraine 1-1 3 pont
  4. Pixel 1-2 3 pont
  5. LDLC Espoir 0-2 0 pont

A Pixel egy meccset játszik még holnap az ukránok ellen, a továbbjutáshoz mindenképpen nyerni kell! Az ellenfélnél olyan játékosok várnak DEv-ékre, mint a Na'Vi korábbi sztárja, Zeus, vagy épp Deadfox aktuális csapattársai, ANGE1 és bondik. Kőkemény meccs lesz, elkél a szurkolás! 

Itt vannak a srácok statjai az első napról:

WESG Pixel statisztikák

Magyar nyelvű közvetítés lesz, méghozzá itt, kezdés pénteken 12:30-tól:

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!