A szerencse is Szani mellé állt a FIFA 17 Random Cupon

A szerencse is Szani mellé állt a FIFA 17 Random Cupon

A tegnapi napon a második magyar kupa is megrendezésre került, méghozzá egészen különleges formátumban!

Egészen különleges online kupán vehettek részt vasárnap este a FIFA 17 játékosok, a Random Cupon ugyanis mindenki véletleszerűen sorsolt csapatokat képviselhetett. Az élő sorsolást követően mindenkinek azzal a klubbal kell végigjátszania bajnokságot, amit kapott. Ezt követően jött létre az alábbi ágrajz:

A 22 nevező közt ott volt az előző heti győztes Szani is, aki nem állt hadilábon a szerencsével, hiszen az egyik legerősebb együttest, a Real Madrid csapatát kapta.

A dobogósok

A dobogó harmadik fokáraa Romával játszó reenare állhatott fel, akit a győztes búcsúztatott az elődöntőben. A bronzmeccsen végül 4:1-re legyőzte ASDLogenthHUN-t. Következett a döntő, még hozzá egy El Clasico, hiszen Real Madrid - Barcelona összecsapásra került sor. Szani és WeeeD játszott a győzelemért, előbbi pedig egy 4:0-ás győzelemmel behúzta ezt a versenyt is!

WeeeD
 Szani
reenare

Köszönjük minden nevezőnek a részvételt, gratulálunk a győztesnek, és várunk mindenkit a következő hétvégén is. Legközelebb csütörtökön az európai kupán tehetitek próbára tudásotokat, melyre az ESL oldalán lehet nevezni, remek gyakorlási lehetőség mindenki számára!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!