Hirdetés

EU győzelem és cseh dominancia a WGL-ben

Meglepő eredménnyel zárult az Absolute Supremacy EU vs CIS bemutató mérkőzése és az ezzel egy időben rendezett Wargaming.net League Wild Card kvalifikációs bajnoksága vasárnap este.

Hirdetés

Az Absolute Supermacy bemutató mérkőzésén a DiNG, GoHard, Oops és Out of Range játékosokból álló Animals képviselte az EU szervert az orosz bajnok Unity csapata ellen, akiket a Natus Vincere és a HellRaisers játékosai erősítettek. A csaták elképesztően dinamikusak és kiélezettek voltak a legvégéig, de végül az Animals kapta meg a védekezés lehetőségét Cliffen, ahol remek helyezkedéssel sikerült kihúzniuk az idő lejártáig, amivel 3:2-re nyertek a jóval erősebb és tapasztaltabb játékosok alkotta CIS csapat ellen.

Absolute supremacy bemutató

A WGL kvalifikációs bajnokságán sok profi csapat indult, így a LGEND, OoR és TWB is ott voltak a résztvevő csapatok között, de végül mindenki meglepetésére az eSuba nyerte meg a versenyt, így a Gunrunners mellett még egy cseh csapat kap lehetőséget a bizonyításra a következő szezonban, ami egyedülálló a WGL történelmében.

WGL EU Qualifier Finals

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?