Új versenymeta karácsonyra - Hearthstone versenyek decemberben

Új versenymeta karácsonyra - Hearthstone versenyek decemberben

Lássuk, milyen közvetítéseket nézhetünk majd az előttünk álló hetekben!

Elérkeztünk az év utolsó hónapjához, ami azt jelenti, hogy rohamléptekkel közelítünk az ünnepek felé. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy az esport-világ lepihen, sőt: decemberben is jó néhány izgalmas versenyen szurkolhatunk majd. Mindez természetesen a Hearthstone-ra is igaz - lássuk a legfontosabb decemberi eseményeket!

Celestial Invitational

Októberben kezdődött, és még mindig tart a Celestial Invitational, ahol a csoportmeccseken egészen szokatlan formátumokon és Bo17 (!) meccseken csaptak össze a játékosok. Már csak egyetlen mérkőzés, és kialakul a playoff mezőnye, melyről egyelőre még nem tudni, hogy mikor veszi kezdetét, az azonban biztos, hogy Thijs, Kolento, Xixo, Rdu vagy éppen Eloise ott lesznek majd a legjobb nyolc között.

Közvetítés: Tempo Storm

Hearthstone ALLSTAR 2016

Tegnap indult, ma pedig újabb mérkőzésekkel folytatódik a Hearthstone ALLSTAR idei felvonása, ahol többnyire ázsiai játékosok küzdenek a 10 ezer dolláros fődíjért. Ami miatt mégis érdemes figyelni a történéseket, hogy ott van a mezőnyben a friss világbajnok Pavel, de rajta kívül is öt olyan játékost találunk még az indulók között, akik megjárták az idei BlizzCont. A színvonalra tehát nem lehet panasz!

Közvetítés: BlizzardZHTW

SeatStory Cup VI

A hónap közepén jön a következő SeatStory Cup, amely mindig egyedi atmoszférát és hangulatot jelent, hiszen sokkal inkább egy HS-parti az egész, mint igazi, vérre menő küzdelem. Ettől függetlenül a nagy neveknek nem leszünk híján, hiszen Firebat, StrifeCro, Ek0p vagy éppen a Tempo Storm játékosai, Reynad, Eliose, VLPS és Gaara például egészen biztosan ott lesznek majd a mezőnyben. A verseny december 15-én kezdődik!

Közvetítés: Tempo Storm

World Cyber Arena 2016

A SeatStory Cuppal párhuzamosan Kína irányába is érdemes lesz tekintgetni, hiszen a World Cyber Arenán közel 200 ezer dollárért zajlik majd a küzdelem! Európából négy játékosnak szurkolhatunk majd: SilverName és Faeli mellett ott lesz az idei világbajnokság második helyezettje, DrHippi, valamint a legutóbbi DreamHack Winter győztese, Mitsuhide is. Kezdés itt is december 15-én.


Nem fogunk unatkozni tehát az év utolsó napjában sem - nálunk folyamatosan követhetitek majd az eredményeket és a versenymeta alakulását!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!