Hearthstone: Ne grindolj, inkább AFK-olj!

A Blizzard elmagyarázta, mi lehet az oka annak, hogy egyesek több mint 100 ingyen pakkal gazdagodtak az elmúlt napokban.

A Hearthstone még mindig a legnépszerűbb CCG-nek, azaz gyűjtögetős kártyajátéknak számít a digitális térben. Sem a Magic: The Gathering Arena, sem a Gwent, sem a Legends of Runeterra nem tudta megdönteni az Activision Blizzard játékának egyeduralmát, a többi próbálkozásról meg szót ejteni sem érdemes. (Igen Artifact, itt mindenki rád gondolt.) Nem egyszerű azonban megtartani a hatalmas játékosbázist, ezért a fejlesztők kiötlötték a legújabb jutalmazási rendszert, amelyet az Egyesült Királyságban és Franciaorszgában élesben is tesztelnek jelenleg. Ennek köszönhetően akár 150 ingyenes pakk is vár azokra, akik visszatérnek egy hosszabb kihagyás után a "kínai mesekártyázáshoz".

Válaszolt a Blizzard szóvivője az ingyenes pakkokkal kapcsolatos kérdésre

„Számos különböző limitált és célzott tesztet futtatunk, hogy feltérképezzük, mi az, ami felkelti az új és a jelenlegi játékosok érdeklődését, amely egyébként az iparágon belül bevett gyakorlat. Ez egy régióspecifikus teszt volt az Egyesült Királyság és Franciaország Hearthstone közösségébben, amely során a "releváns" játékosokat véletlenszerűen csoportokba osztottuk, majd megjutalmaztuk őket 20-150 ingyenes kártyacsomaggal.”

Ennek értelmében azok a játékosok kapták meg ezeket a hatalmas ingyenes ajándékkupacokat, akik régóta nem léptek be a Hearthstone-ba. Ha a visszacsábításnak ezen módszerét bevezetik majd a többi országban, így Magyarországon is, akkor mindenképpen lépjetek majd be a fiókotokba, mivel teljesen random módon akár 150 pakk is ütheti a markotokat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te mikor léptél be utoljára a HS-be?