Legendás tengerek mélyére kalauzol minket az új Hearthstone kiegészítő

A tengeralattjáró már feltankolva, nemsokára alámerülhetünk.

Ahogy az lenni szokott, a Hearthstone csapata most sem tétlenkedett és már el is érkeztünk oda, hogy az idei első kiegészítő landol a játékban. Ez lesz a Voyage to the Sunken City.

Kapunk 135 új kártyát és persze az új mechanikák sem maradhatnak el. A megjelenési dátum 2022.04.12.

Új Minion Típus: Naga

Az első újdonság, hogy a Nagák végre megkapták a maguk helyét a kártyák között. Azon kívül, hogy jönnek a relatíve sztenderd buff varázslatok, meg a kiegészítő lapok, a Naga lapok leginkább akkor fejtik, ki a hatásukat, amikor varázsolunk úgy, hogy ők a kezünkben vannak.

Új Kulcsszó: Colossal

A tenger mélyén elmondhatatlanul óriási lények rejtőznek. Akkorák, hogy sokszor nem is férnek fel egy kártyára. Az extra lap, akkor jelenik meg, amikor a másik fele lekerül a pástra. Még akkor is ha nem nem kézből kerül kijátszásra.

Új mechanika: Dredge

Van, amikor az RNG miatt, a paklink utolsó lapjaiban van a megoldás. Viszont, ha nem húzzuk fel, akkor nem ér semmit. Viszont, most eljött az ideje, hogy onnan is ki tudjuk nyerni az értéket. A Dredge miatt meg lehet nézni az utolsó három kártyát és ebből egyet választani is lehet. Ez egyelőre nem lenne túl érdekes, viszont vannak kártyák, amik a deck végére küldhetnek lapokat. Így pedig bőven lehet befolyásolni, hogy mit is húz onnan az ember.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!