Itt van a 1,5 milliós WESG döntő csoportbeosztása!

Itt van a 1,5 milliós WESG döntő csoportbeosztása!

Kőkemény lett az A-csoport, mutatjuk, mivel kezdődik a jövő évi CS:GO dömping!

Január 12-én kezdődik a 2017-es szezon első nagy versenye, még pedig az Alibaba által meghirdetett WESG nagydöntője, amit Kínában, a Changzhou-i Olimpiai Központban rendeznek! Hogy hol is van ez és hogy néz ki, azt egy videóban mutatják be a szervezők:

Azt már eddig is tudtuk, hogy ez lesz az év egyik legnagyobb versenye a maga 1,5 millió dolláros összdíjazásával, most azonban a szervezők közzétették már a 24-es mezőny csoportbeosztását is! A nemzetiségi szabály miatt nem minden csapat vesz majd részt a teljes, eredeti felállásával, de a nagyok, mint a Virtus.pro, a GODSENT vagy az EnVyUs az eredeti felállásában játszik majd! 

Az A-csoport egyértelműen a "halálcsoport", hiszen összekerült a VP és az NV, sőt, ide került volna az ex-dignitas is, de őket váltotta az Epsilon erre a versenyre. Egy brazil, egy kanadai és egy orosz csapattal egészül még ki ez a hatos. A B-ben a VG-t és a finn iGame-t lehetne kiemelni, a C-ben minden bizonnyal GODSENT egyeduralom lesz, esetleg a Space Soldiers vagy a Kinguin szólhat még bele, míg a D-ben a Tyloo-t és a még ismeretlen lineuppal érkező ukrán csapatot lesz majd érdemes figyelni.

A Virtus.pro-nak ez lesz az első versenye azóta, hogy a teljes kezdő aláírt egy rekordhosszúságú, 4 évre szóló szerződést a szervezettel. A topcsapatoknak egyébként ez kiváló gyakorlási lehetőség lesz a január végi major torna előtt, ők már itt bemelegíthetnek az atlantai versenyre!

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!