Neymarnál kicsit megszaladt a CS:GO az elmúlt két hétben

Neymarnál kicsit megszaladt a CS:GO az elmúlt két hétben

Több mint 100 órát rakott a játékba a Barcelona világsztárja.

Miután a spanyol labdarúgó-bajnokság éppen szünetel - a csapatok legközelebb most hétvégén fognak pályára lépni a La Ligában -, ezért a játékosok jól megérdemelt pihenőjüket töltötték az elmúlt két hétben.

A Barcelona támadójáról, Neymarról sokan nem tudják, hogy szabadidejében szeret CS:GO-zni: olyannyira, hogy jóban van az SK braziljaival is, amit az alábbi videó is bizonyít.

Korábban olyan híreket lehetett hallani, hogy Neymar heti szinten nagyjából 20 órát tölt játékkal, úgy tűnik azonban, hogy az ünnepek alatt ennél jóval többet tett bele a CS:GO-ba, a Steam profilja szerint ugyanis a brazil játékos az elmúlt két hétben több mint 100 órát volt aktív.

Érdekes összehasonlítás: fnx nagyjából 35 órát játszott az azt megelőző két hétben, hogy kirakták az SK csapatából - ez talán magyarázza is valamennyire ennek a miértjét.

A focisták körében elsősorban a FIFA örvend nagy népszerűségnek, ha videojátékokról van szó, ám ahogy Neymar példája is mutatja, megvan az érdeklődés az egyéb címek iránt is.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!