Így ünnepelte az EnVyUs minden idők legnagyobb nyereményét!

Így ünnepelte az EnVyUs minden idők legnagyobb nyereményét!

Véget ért a WESG, ahol a francia csapat kennyS vezényletével megállíthatatlannak bizonyult!

A Kinguin és az EnVyUs jutott a WESG döntőjébe, ahol a szokásosnál is nagyobb volt a tét, hiszen minden idők legnagyobb nyereményéért, 800 000 dollárért zajlott a harc. A franciák döntőbe jutása papírformának mondható, ám az mindenképpen meglepetés volt, hogy az előzetesen legfőbb esélyesnek tartott Virtus.pro végül vesztesen távozott a lengyel házi csatából az elődöntőben.

Hiába azonban MICHU-ék bravúrja, a fináléban egy pillanatig sem volt kérdés, hogy melyik a jobb csapat: az EnVyUs két nagyon sima pályán húzta be a végső győzelmet, összesen mindössze 11 kört engedve a Kinguinnek.

WESG, döntő

EnVyUs 2:0 Kinguin
16:5 (Train), 16:6 (Dust2)

Nagyon egyértelmű diadal volt ez a franciáktól, ami a végső ünneplésnél is érződött, hiszen itt már semmiféle feszültség nem volt a srácokban, kennyS és SIXER még egy győzelmi dabet is eleresztett az utolsó kört követően.

A döntőben nem ő volt a legjobb, összességében azonban kennyS produkálta a legkiemelkedőbb játékot a tornán, így ő kapta a legértékesebb játékosnak járó díjat.

A rekordnyeremény tehát az EnVyUs-nál landolt, és könnyen lehet, hogy ez volt a mostani lineup utolsó nagy közös sikere, hiszen olyan hírek járják, hogy hamarosan egy új francia sztárcsapat alakulhat.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!