Yogg-Saron visszatért! Nem mindennapi lineuppal nyert versenyt wiRer

Yogg-Saron visszatért! Nem mindennapi lineuppal nyert versenyt wiRer

Mutatjuk a luxemburgi játékos deckjeit, amivel a sztárokat is és a magyar játékosokat is megelőzte.

Szerdán rendezték az idei év első GosuCup versenyét, ahol értékes HTC-pontokért zajlott a küzdelem. Több magyar játékos is próbára tette tudását az online tornán, a PenhaDaniéhoz hasonló bravúr azonban most nem jött össze senkinek: a legtovább Racket menetelt, aki számára a Top 16 jelentette a végállomást, így pont lemaradt a pontosztós helyekről. A mezőnyben egyébként olyan nevek voltak többek között, mint Thijs, Rdu, INER vagy AKAWonder.

Ez azonban még nem jelenti azt, hogy nem érdemes beszélni a versenyről, a végső győztes, a luxemburgi wiRer ugyanis egészen különleges lineuppal indult!

  • Miracle Rogue
  • Jade Druid
  • Reno Warlock
  • Control Warrior
  • N'Zoth Shaman

Ha egyesével nézzük a paklikat, akkor a Miracle Rogue, a RenoLock vagy a Jade Druid nem számít meglepőnek, hiszen láthattuk már mostanában őket nagyon sok versenyen. Így, egymás mellett azonban kuriózumnak számít ez a kontrollos lineup a jelenlegi metában, pláne úgy, hogy a Control Warrior mostanában jócskán háttérbe szorult - hát még az N'Zoth Shaman, ami ezekben az Aggro- és Midrange-időkben teljesen váratlan.

Érdemes alaposabban is szemügyre venni a paklilistákat, hiszen akadnak bennük meglepetések: ilyen például Yogg-Saron felbukkanása a Jade Druid deckben, akit kis híján elfelejtettünk már.

Jade Druid

Miracle Rogue

N'Zoth Shaman

Reno Warlock

Control Warrior

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!