Láda drop útmutató: ezt kell tenned a dropokért

Láda drop útmutató: ezt kell tenned a dropokért

Lépésről lépésre végigvesszük, mit kell tenned ahhoz, hogy legyen esélyed a láda dropokra, és ahhoz is adunk tippet, hogyan növeld saját esélyeidet!

Az alábbi útmutatóban lépésről lépésre végigvesszük, mit kell tenned ahhoz, hogy legyen esélyed a láda dropokra, és ahhoz is adunk tippet, hogyan növeld saját esélyeidet!

1. lépés:

Jelentkezz be a Twitch.tv felhasználói fiókodba (ha még nincs ilyened, itt regisztrálhatsz), majd a neved után található legördülő menüből válaszd ki a Beállításokat. 

2. lépés:

Az itt megjelenő felsorolásból kattints a Kapcsolatok feliratra.

3. lépés:

A Twitch.tv által kilistázott fiókok között keresd meg a Steam-et, vidd az egered a mögötte lévő szürke pipára, és kattints a pipa helyén megjelenő zöld Csatlakozás gombra.

4. lépés:

A felugró Steam-es ablakban add meg a Steam fiókod adataid és jelentkezz be. Vigyázz, hogy idegeneknek soha semmilyen körülmények között se add meg ezeket az adatokat!

5. lépés:

Amennyiben sikerrel jártál, akkor a Twitch.tv egy "A Steam-kapcsolat létrejött" felirattal erősíti meg az összekapcsolódást.

Továbbá a Steam fiók mögött a szürke pipa helyett mostmár egy zöld pipa jelenik majd meg.

6. lépés:

Dőlj hátra és élvezd az év első Major versenyét a magyar nyelvű közvetítések során!

További fontos tudnivalók!

  • Mobil eszközök esetén (telefon, táblagép) is van esély a dropra.
  • Minden egyes Steam felhasználót csupán egyszer regisztrál a rendszer, ezért egy mérkőzést elég egyetlen felületen nézni.
  • Ha nagyon biztosra szeretnétek menni abban a tekintetben, hogy olyan Twitch csatornát néztek-e, ahol a producerek beállították a dropot, akkor használjátok a Multitwitch funkciót. A rendszer ugyan így is csak egyszer regisztrál titeket, de ha valahol technikai probléma lépne föl, ti a többi streamen akkor is versenyben maradtok a dropokért!

Cobblestone ládában és Dragon Lore-ban gazdag Majort kívánunk mindenkinek!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!