VIDEÓK: A legszebb megmozdulások a pénteki major negyeddöntőkből!

VIDEÓK: A legszebb megmozdulások a pénteki major negyeddöntőkből!

Rövid összefoglaló az ELEAGUE Major negyeddöntőjéről és a nap legjobb pillanatai egy válogatásban!

A tegnapi nap Major mérkőzései meglepetéseket és izgalmakat hoztak, így összefoglaljuk röviden, hogy mi történt. Íme a tegnapi nap kiemelt pillanatai!

Na'Vi vs Astralis - 1:2

A Na'Vi-nak ezúttal nem sikerült olyan dominanciát mutatni ellenfelével szemben, mint amire a csoportkör után számíthatunk. Az első pálya Overpass volt, ahol az Astralis elég keményen bekezdett egy 12:3-as félidővel, majd 16:7-tel az Astralis meg is nyerte a mérkőzést. De flamie-t ez sem törte meg teljesen. Ezzel a 4k-val próbálta csapatát visszahozni a meccsbe, sajnos sikertelenül:

Az Astralis pályagyőzelmét követően Mirage-on folytatódott a csata, itt már a Na'Vi-nak állt a zászló, de nagyon szoros mérkőzés volt, éppen csak sikerült megnyerniük. 9:6-tal vezettek a félidő végén, ám az Astralis gyorsan feltámadt, és majdnem meg is nyerték a meccset. Végül 16:14-gyel a Na'Vi egyenlíteni tudott. Többek között s1mple remek időzítésének köszönhető a győzelem:

A mindent eldöntő pálya Dust II lett. Az első félidő a lehető legszorosabb eredménnyel zárult (8:7), de ezután már kevés hibát vétett az Astralis és végül ők nyerték meg ezt a Bo3-as csatát. A második félidőre bekeményítettek ismét a dánok:

A meccs emberének dev1ce-t választották, nem véletlenül. 1.27-es átlag ratinggel zárt és sorra szállította a szebbnél szebb megmozdulásokat:

fnatic vs Gambit - 2:1

A második mérkőzésen már nem voltak annyira szorosak az egyes pályák, ám így is sor került mindháromra. Az első Cache volt, itt egy 10:5-ös félidőt követően már nem történtek nagy csodák és 16:7-es eredménnyel a fnatic került fölénybe. A pálya legjobbja egyértelműen twist volt, aki sorra lőtte a 3K-kat Cache-en:

A második pályán, Overpasson már feléledt a Gambit és egy elég sima, 12:3-as félidőt követően meg is nyerték a pályát 16:3-ra. Nem voltak igazán nagy pillanatok, a Gambit szinte azt csinált, amit csak akart, de azért a svédek próbálkoztak:

A harmadik pálya ezúttal is Dust II volt. Az első félidő már szorosabb volt, mint az előző két alkalommal (9:6), de a második félidőben a fnatic nem sok lehetőséget adott, így 7:1-es félidővel, 16:7-re nyertek ismét. A nagy helyzetek itt is elmaradtak, ezúttal a fnatic diktálta a tempót:

A mérkőzés legjobbja ezúttal twist volt, folyamatosan erős játékot mutatott, összesítve 1.36-os ratinggel zárt.

Virtus.pro vs North - 2:1

Az év fordítását hozta a VP - North a major negyeddöntőjében!

Még csak január van, de nyugodtan kijelenthetjük, ez lesz 2017 egyik legjobb meccse!

Kövess Minket!