Aller pour bluerzor, avagy indul a magyar jungler francia kalandja!

Aller pour bluerzor, avagy indul a magyar jungler francia kalandja!

Holnap kezdődik csak igazán bluerzor külföldi, profi pályafutása, hiszen indul a francia nemzeti bajnokság, amin ő is részt vesz!

Bluerzor nemzetközi vizekre evezett, francia csapatával, a GamersOrigin-nel már kvalifikálták magukat a Montpelliér Esport-ra, holnap azonban újabb megmérettetés vár rájuk. Nem is akármilyen, hiszen kezdődik a Challenger Franca, azaz a francia nemzeti bajnokság, melynek második napján játszik a liga egyetlen magyarja. Ez az a verseny, ami már open kvali helyet ér a nyári Challenger Seriesben, így a tét nem kicsi.

Francia csapatban folytatja bluerzor

A tavalyi év legdominánsabb csapatából távozik bluerzor, a francia GamersOriginnél folytatja.

Nemrég osztotta meg az eseményt a saját oldalán is, ahol már azt is láthatjuk, hogy kikkel küzdenek meg, van azért pár ismerős név is.

Első összecsapásuk a Oserv Esport ellen lesz szerdán 20 órától és elnézve, hogy milyen játékosok vannak a mezőnyben, nem lesz egy egyszerű menet. Olyan nevek bukkannak fel, mint P1noy, Eika és Moopz, akik mind-mind ismerősek lehetnek az LCS-ből. Bluerzor első mérkőzésről élő adás is lesz magyar nyelven, az Esporthulol csatornáján, LordRyder, TheGaryan és jómagam, Aioween kommentálásában.

Szurkoljunk együtt annak, hogy egy újabb sikeres nemzetközi magyar esportolónk legyen!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.