További tagcserék a két MEB döntős csapatnál

További tagcserék a két MEB döntős csapatnál

Két újabb tagcsere történt a THR és a WiLD háza táján is, úgy tűnik átalakulnak a MEB és a magyar versenyek erőviszonyai kicsit.

Tovább alakul a THR és WiLD lineup. A WiLD-nál egy új tagot üdvözölhetünk, most már biztos kezdőemberként, A THR-nél sajnos búcsúzunk egy tagtól, ráadásul az egyik ötletgazdától.

Korábban már volt szó arról, hogy Funzkai elment a WiLD-ból kicsit összeszedni magát, azóta már a N1CE-6AMING-be igazolt, helyette érkezett Domee, mint cserejátékos. Egy próbahónap után is megállta a helyét és most már állandó tagként üdvözölhetjük őt. Nagy űrt kellett betöltenie Funzi után, ami biztosan nem lehetett egyszerű, már csak az emberi kapcsolatok miatt és persze tudásszinten sem volt miért szégyenkeznie. Ezek alapján valószínűleg sokat várhatunk még Domee-től, első megmérettetésük az általunk szervezett Wintercupon lesz, amit kíváncsian várunk.

Megmutatnád, hogy te vagy a legjobb LoL-os? Nevezz az Esport1 Winter Cup-ra!
Újabb tag távozott a THR-től, ezúttal Nagyillés 'LittlePwny' Péter, a csapat támogatója, rangidős tagja és egyik ötletgazdája, valamint alapító tagja. A hírek szerint bluerzor távozása utána nem úgy alalkultak a dolgok ahogy azt a csapat szerette volna és ennek következtében távozott végül Pwny is.

Az biztos, hogy Nami játéka hiányozni fog Joe mellől az alsó ösvényen. Jövőbeli terveiről egyelőre nem tudott konkrétat mondani, most kicsit pihen és sodródik az árral, aztán majd meglátja mit hoz a sors. Reméljük, hogy még viszont látjuk egy jó csapatban a közeljövőben. 

Nagyon sok játékos vándorolt már máshova a MEB vége óta, nehéz lesz megítélni, hogy milyen erőviszonyok alakulhatnak ki idén, de talán pont ettől lehet annál izgalmasabb a verseny.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.