Oda és Vissza! JW és flusha a fnatic igazolásról nyilatkoztak

Oda és Vissza! JW és flusha a fnatic igazolásról nyilatkoztak

A régi Fnatic ismét együtt hasít, a DreamHack-en JW és flusha beszélt a visszatérésről.

Tavaly még az összes fórum attól volt hangos, hogy KRiMZ, flusha és JW fogta magát és egy az egyben átmentek a GODSENT csapatába. Akkor, ha minden igaz, a döntésük mögött személyes ellentétek húzódtak meg, vélhetően viták és nézeteltérések támadtak a tagok között. A váltástól pedig mindenki azt várta, hogy villámcsapásra mindkét szervezet szárnyalni kezd majd. Persze nem ez történt. Mindkét együttes csak árnyéka volt önmagának az utóbbi pár hónapban és szép lassan csúsztak is vissza a ranglétrán. Az egésznek, pedig az lett a vége, hogy KRiMZ még tavaly, JW és flusha pedig most februárban tért vissza a Fnatic csapathoz.

„Négy évvel ezelőtt Patrick (cArn) volt az, aki adott nekünk egy lehetőséget és azóta is nagyon jóban vagyunk. Amíg a Godsent-ben voltam, addig is sokat beszéltünk, de a kapcsolatunk sokkal inkább személyes volt, mint professzionális. Szóval, amikor felmerült, hogy visszajöjjek, akkor nem volt nehéz a döntésem.” - kezdte JW a visszaemlékezést.

Persze egy ilyen visszaváltás azért nem mehet le egyszerűen. Mindig vannak kisebb nagyobb súrlódások, hiszen a régi sérelmek nem tűnnek el nyomtalanul, csak halványulnak. De flusha szerint sokkal fontosabb az, hogy tudják azt, hogy csapatként nagyon jók együtt, erre számtalan bizonyíték áll rendelkezésre. Ezért csak az a fontos, hogy most minden figyelmüket a játékra és a gyakorlásra tudják fordítani:

„Valahogy mindannyian visszaszereztük a motivációnkat. Most mindenki a csapatban játszani és gyakorolni akar, annyit amennyi lehetséges. Nem mondhatom azt, hogy ez a GODSENT-ben ez nem volt meg, de ott valami hiányzott. Most visszatértünk a régi, játékszenvedélyes időkhöz.”

Végül szó esett arról is, hogy a DreamHack Vegas egy nagyszerű verseny, nagyszerű rendezéssel, de maga a helyszín egy fatális tévedés. Az egész rendezvény egy kaszinóban volt és a legtöbben, akik ott voltak, azt sem tudták, hogy mi az a CS:GO. Számukra az egész egy nagy kérdőjel, erről pedig JW-nak is megvan a véleménye:

„Nem kell olyan helyekre erőltetni az esportokat, ahol nincs rájuk szükség. Nem kell, hogy egy verseny egy csilli-villi kaszinóban legyen, hiszen a rajongók nem a külsőségek miatt jönnek. A bajnokságok inkább koncentráljanak arra, hogy legyenek jó gyakorlási lehetőségek és az infrastruktúra is legyen a lehető legjobb. Ha a meccsek izgalmasak, akkor a rajongók is eljönnek majd.”

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!