VIDEÓ: DeadFox orosz nyelvtörőket tanul

VIDEÓ: DeadFox orosz nyelvtörőket tanul

Betekintést nyerhetünk a HellRaisers meccseken kívüli életébe!

Egy nagyon jó ötlettel rukkoltak elő a HellRaisers PR szakemberei, hiszen a kijevi StarSeries döntő alatt a srácok vlogokat készítenek arról, hogy épp mi történik velük. Mindemellett a verseny és a csapat életének hátterébe is bekukkanthatunk egy kicsit.

Az első, hétfőn készült vlogban a backstage-et és ezt megelőzően a fotózást mutatják be a srácok szemével. Persze a videó tartalmaz egy csomó vicces jelenetet is, pl. DeadFox-szal próbálnak orosz nyelvtörőket kimondatni a többiek, ami már önmagában megéri a közel 5 perces videó megnézését. Persze ennél fontosabb dolgok is kiderülnek a vlogból, többek között a 10 napos bootcampről, összetartásról és személyes gondolataikról is beszámolnak mind a gárdát, mind a versenyt illetően.

Aki ezen a kifejezetten szórakoztató videón átrágta magát és érdekelné a folytatás, annak van egy jó hírünk: már elérhető a második epizód is! Ezt a mai nap során töltötték fel a HR YouTube csatornájára és az első, illetve második nap eseményeit dolgozza fel. Itt még közelebb kerülünk a srácokhoz és láthatjuk őket, ahogy nagyon sokat praccolnak, majd elérnek egy hihetetlen győzelmet és egy elsöprő bukást is, szintén ~5 percben.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Borítókép: HLTV

Kövess Minket!