VIDEÓ: TOP5 ninja defuse a profiktól

Ha összejön a ninja defuse, te leszel a király, ha nem, akkor is jár a nice try.

Az idő ellened dolgozik. A terror-elhárító társak már elestek, egyedül vagy. A szíved gyorsvonatként zakatol, ahogy a C4-es robbanóanyag detonátorának csipogása egyre csak gyorsul. Az M4-es tárjában is kevés golyó maradt és tudod, hogy el kell rejtőznöd. Vajon hol lehet, merre járhat az ellenség? Talán mind rád vadászik. Csak a biztos halál maradt és egyedül abban bízhatsz, hogy több ellenlábasodat is magaddal tudod vinni a sírba. Ránézel a hűséges M4-es fegyveredre és az árva füstgránátodra, majd meghozod a legmerészebb döntést: akkor is enyém lesz a diadal…

VIDEÓ: Konkrétan ScreaM orra elől szedték fel a bombát, hihetetlen baki

A Kinguin játékosa 1v3-ban hozta le a full eco kört, a világ egyik legjobban célzó CS:GO-sa ellen.

…gondolhatná az, aki a ninja defuse-on töri a fejét. Ez pedig elég ritkán jön össze, de ha mégis, akkor esetleg az nem is a védekező játékos győzelme, hanem inkább a Terror csapat oltári bukása. Főleg akkor, ha CT-k éppen ekóznak. Most jöjjön egy válogatás a profik legjobb ninja defuse megmozdulásaiból.

Snax vs. Faze, IEM Katowice 2016

KRIMZ vs. TSM, ELEAGUE Season 1 (2016)

Arya vs Liquid, HTCReborn 10k Invitational (2015)

Kjaerbye vs. EnVyUs, DreamHack Masters Malmö 2016

coldzera vs. paiN, ECS Season 2 NA Development League (2016)

A ninja defuse-al próbálkozók nagy segítője a szerencse, ami a terror csapat hanyagságában ölt képet. Azonban nagyban hozzájárul a sikerhez az egyedül maradt CT türelme, higgadtsága. Akárhogy is, egy ilyen kör eléggé elmozdítja a csapatmorálokat pozitív és negatív irányba egyaránt. Ha végül pedig sikerül bevinni egy ilyen gyomrost az ellenfélnek, akkor biztosan a meccs hősévé avatnak a csapattársak.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!