100 000 dolláros focimeccsre hívta ki egymást az SK és a VP

100 000 dolláros focimeccsre hívta ki egymást az SK és a VP

Pasha és FalleN fogadásának eredményeképp megrendezik a meccset, a helyszín az ESL One Köln.

Igen, jól olvastátok, kedvenc esportolóitok ezúttal nem egeret, hanem labdát és focicipőt ragadnak majd, hogy izgalmas meccsen összemérjék tudásukat! Hogy honnan indult mindez?

Az SK kölni edzőtábora alkalmával a brazilok a rajongók közül toboroztak maguk mellé társakat, mire pasha egyből egy kihívást intézett feléjük, 50 000 dolláros téttel.

A válasz nem is váratott sokat magára, FalleN elfogadta a 6v6 focimeccsre irányuló kihívást és mellékesen meg is duplázta a tétet. A történetbe aztán a csapatok menedzserei és az ESL alelnöke, akik az ESL One Köln utánra, július 10-re meg is szervezték a meccset a srácoknak.

100 000 dolláros díj a győztes csapatnak olyan versenyeken szokott lenni, ahol 250 000 dollár az összdíjazás, például az IEM Katowice pont ilyen büdzsével dolgozott most tavasszal. Ne gondoljunk persze rosszra, az összeget vélhetően jótékony célra fordítják majd a srácok. Egy szó mint száz már alig várjuk, hogy kiderüljön, kik lesznek a csapatban, április 22-én minden kiderül. Mostantól számított 81 napon belül pedig láthatjuk majd kedvenceinket a pályán rohangálni, ezúttal nem csak virtuálisan.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!