Öt profi párost már bejelentettek a HTC 2v2 versenyére

Öt profi párost már bejelentettek a HTC 2v2 versenyére

A nyolc csapatos miniverseny 50 000 dolláros összdíjazással érkezik.

A PGL által szervezett versenyekről már tudjuk, hogy folyamatosan magas színvonalat képviselnek, és egy kis szórakozásért sem mennek a szomszédba a srácok. Tavaly egy jó hangulatú 1v1 versenyt szerveztek a profiknak, akkor shox bizonyult a mezőny legjobbjának aim-ban.

A PGL és a HTC az 1v1 után most emelnek egyet a szinten és 2v2 versenyre invitálják a profi világ kiemelkedő alakjait, itt már tehát nem csak az egyéni skill, de a játékosok közti páros kapcsolat, és a kommunikáció is sokkal nagyobb teret kap, mint legutóbb.

A verseny május közepén érkezik, a díjalap pedig 50 000 dollár. A szervezők nyolc páros meghívását tervezik, a kiadó helyekből pedig ötöt mostanra már be is jelentettek, nem kis nevekkel beharangozva az eseményt.

Természetesen itt lesz shox, a tavalyi HTC 1v1 győztese, párja pedig csapattársa kennyS lesz, a francia szuperduó tehát nem csak a G2-ban mutathatja meg, miért szerette volna mindenki, hogy végre egy csapatban játsszanak.

Kihívójuk lesz a másik francia nagycsapat két kiemelkedő alakja, Happy és az egygolyósairól híres ScreaM, elfogadta a meghívást a szintén pazar fejeseiről híres NiKo-rain páros a FaZe-ből, valamint már biztosan ott lesz s1mple és seized a Na'Vi együtteséből. Az ötödik páros a Team Secret női csapatának két kiválósága, mondhatni két leghíresebb játékosa zAAz és juliano lesznek.

G2, EnVyUs, Na'Vi és FaZe játékosok tehát már biztosan érkeznek, kicsit olyan az, mintha a világranglista élmezőnyét olvasgatnánk. Ennek megfelelően Astralis, Virtus.pro és North duókat szívesen látnánk még a nevezettek között, de ha a bukaresti stúdióba a földrajzi közelség miatt két HR játékost hívnak meg, akkor sem fogunk szomorkodni. Főleg, ha DeadFox lesz az egyikük!

Izgatottan várjuk a további párosokat és a májusi versenyt, ahol kiderül, ki a világ legjobb CS:GO párosa a pályán!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!