Az Ergotic emelhette fel a budapesti PlayIT CS:GO döntőjének kupáját

Az Ergotic emelhette fel a budapesti PlayIT CS:GO döntőjének kupáját

Lezajlott a budapesti PlayIT CS:GO döntője.

Szombat délelőtt lezajlott a PlayIT budapesti rendezvényének CS:GO döntője, ahol az Ergotic és a n0rg ötösei csaphattak össze a 150 000 forintos nyereményért. Lássuk mi is történt!

Lezajlott a budapesti PlayIT CS:GO versenyének selejtezője

Meg vannak az első Lenovo Legion verseny döntősei!

Inferno (16:6)

Az első pályát a n0rg választotta, ez Inferno volt. Már az első pisztolykör is brutálisan indult, Fleavnek sikerült itt 5 fraget begyűjtenie a n0rg támadása ellen, így övék lett a kezdeti előny, amiből nem is nagyon estek ki. Hiába volt rengeteg jó köre a n0rgnak, tele precízen kiszámolt taktikákkal és okos forgatásokkal, valahogy mindig elhasaltak a fegyveres körökben a támadás közepén.

Az első félidő során egészen 11:4-ig meneteltek a FLEAV-ék a pályán preferált CT oldalon, innen pedig lehetetlen volt felállni a n0rgnak. Összesen 3 ace-t lőttek össze az Ergotic játékosai InZertékre, FLEAV egész végig magasabb szinten játszott, mint bárki a szerveren, sorra lőtte a szebbnél szebb frageket, így nem is csoda, hogy végül ők húzhatták be ezt a pályát.

Mirage (16:7)

Ezt követte Mirage, ami az Ergotic hazai pályája volt papíron, de bebizonyították, hogy a gyakorlatban is képesek uralni azt. Ismét hatalmas egyéni teljesítmények az Ergotictól és szarvashibák a n0rgtól - röviden így jellemezhető az első félidő-, ahol ezúttal utóbbi csapat kezdhetett az előnyösebbnek vélt CT oldalon. A probléma ott kezdődött, hogy csupán 4 kört sikerült megvédeni a terrorok ellen, vagyis ismét 11:4-es állásról kellett volna visszajönni a meccsbe.

Ez egészen jól is indult, InZerték terror oldala egyértelműen erősebbnek bizonyult mint a CT, azonban idő kérdése volt, hogy mikor zárja le a mérkőzést az Ergotic. Ez meg is történt egyhamar, így a Bo3-as találkozót gyors 2:0-val fejezték be coolioék, ezzel pedig ők lettek az első Legion verseny bajnokai és a 100 000 forintos főnyeremény, valamint a kupa tulajdonosai.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!