18 000 eurós multigaming LAN-t rendeznek Szlovákiában!

18 000 eurós multigaming LAN-t rendeznek Szlovákiában!

Szlovákiában rendezik a térség közelmúltbeli legnagyobb eseményét. Nyolc játék, 18 ezer eurós összdíjazás!

A PG Way az utóbbi idő legnagyobb versenyét rendezi meg a szlovákiai Nagyszombaton (Trnava). A BYOC LAN-on nyolc játékban mérkőzhetnek meg a játékosok, ehhez társul a 17 960 eurós összdíjazás. Fontos: A versenyre a számítógépet mindenkinek magának kell biztosítania! (ez alól egyedül a Starcraft Remastered kivétel!)

Counter Strike: Global Offensive (5vs5)

A versenyen maximum 64 öt fős csapat vehet részt (+coach). A nevezési díj 33 euró/fő. A versenyen itt van a legmagasabb nyereményalap, 7500 euró, illetve tárgyi nyeremények. A CS:GO augusztus 11-13. között kerül megrendezésre.

Dota 2 (5vs5)

A versenyre maximum 16, öt fős csapat jelentkezhet. A nevezési díj 10 EUR/fő. A versenyszám nyereményalapja 1000 euró, emellé még tárgyi nyeremények csatlakoznak. A versenyszám augusztus 10-11-én lesz látható.

League of Legends (5vs5)

A csapatok maximális száma itt 32 darab öt fős csapat. A nevezési díj 20 EUR/fő. A játék nyereményalapja 2500 euró, emellett tárgyi nyeremények, illetve a Riot Games által felajánlott nyeremények kerülnek kiosztásra. A játék szintén augusztus 10-11. között kerül megrendezésre.

Hearthstone (1vs1)

A maximális játékosok száma itt 64 fő, a nevezési díj pedig 25 EUR/fő. A játék nyereményalapja 1200 euró, természetesen emellett vannak tárgyi nyeremények is. A versenyszám augusztus 11-13. között kerül megrendezésre.

Overwatch (6vs6)

A versenyszámban legfeljebb nyolc csapat vehet részt. A nevezési díj itt is 25 EUR/fő. A versenyszám össznyereménye 1000 euró, plusz tárgyi nyeremények.

Starcraft Remastered (1vs1)

A versenyszámban legfeljebb 32 játékos indulhat. A nevezési díj 25 EUR/fő, viszont ez a versenyszám kivétel, ide nem szükséges saját magunknak számítógépet biztosítani. A versenyen 700 eurót és tárgyi nyereményeket osztanak ki. A verseny augusztus 10-11. között kerül lebonyolításra.

Clash Royale (1vs1)

A versenyre maximum 100 játékos nevezhet be, 20 EUR/fő-ért. A versenyen kiosztásra kerül 1600 euró, illetve tárgyi nyeremények. A versenyszám augusztus 11-12-én kerül megrendezésre.

Rocket League (3vs3)

A versenyen maximum 16 darab, 3 fős csapat vehet részt. A nevezési díj 20 EUR/fő. Az augusztus 10-11 között megrendezendő versenyszám nyereményalapja 800 euró + tárgyi nyeremények.

FIFA 17 (1vs1)

A versenyen nyolc darab játékos vesz részt, amihez azonban kvalifikáció szükséges, így természetesen nincs nevezési díj. A verseny összdíjazása 500 euró, ehhez jön hozzá a kvalifikáción szerzett 660 euró, na meg tárgyi nyeremények. A verseny mindössze egy napos lesz, augusztus 11-én láthatjuk majd.

A nevezési díjak eltérhetnek az itt leírtaktól, amennyiben az illető(k) a helyszínen kívánjá(k) kifizetni az összeget!

A versenyen szinte az összes népszerű e-sport játékkal találkozhatunk, így mindenki megtalálja a magának megfelelőt. A versenyen természetesen magyar játékosok is indulhatnak, viszont sietni kell, nehogy elfogyjanak a még kiadó helyek. Aki esetleg nem szeretne a versenyen elindulni, ám mégis el szeretne menni, annak természetesen lehetősége van nézőként részt venni az eseményen. A belépőjegy ára 3, illetve 3,5 euró.

A versenyre ITT lehet nevezni, további információkat (szállás, utazás stb.) pedig a szervező honlapján, ITT találtok angolul illetve szlovákul.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.