Hogyan nyerjünk bújócskát Kha'Zix-el? Hát így! - videó

Hogyan nyerjünk bújócskát Kha'Zix-el? Hát így! - videó

Sok kreatív playt láttunk már kamu Flash-ekkel és hasonlók, de így még nem hülyített meg egyszerre három játékost egy Kha'Zix!

Adott egy kínos szituáció, amikor valamit eltervezel de az nem igazán úgy alakul, ahogy szeretnéd és hirtelen menekülnöd kell az ellenfél térfelén. Mindannyian voltunk már hasonló cipőben legalább egyszer. Ilyenkor szokott néha előjönni az ember igazán kreatív énje és mindent kihasznál, hogy életben maradjon.

Mitől is igazán erős Xayah és Rakan kapcsolata? Segítünk, nem a szerelmük miatt

Aioween | 17/06/07 17:30A történelme során most először adott ki két hőst gyakorlatilag egymásnak teremtve a Riot és a szinergia a két karakter között majdnem tökéletes. De mi is teszik őket igazán erőssé, mitől lehet az ő kapcsolatuk ennyire domináló más ADC és support párosításokhoz képest?

Ez lehet akár egy kamu Flash a másik irányba, mint az ellenfél gondolná, vagy megbújni egy bokorban, ahova nem igazán néz be az ellenfél. De mi a helyzet akkor, ha nincs több bokor a közelben és az ellenfél be is néz oda? Nos, ha Kha'Zix-al játszunk éppen, akkor nagyon egyszerű, nyomjuk meg az R betűt a megfelelő pillanatban és voilà.

Azért a videót végignézve egy hibát elkövetett a Kha'Zix. A sárkány mögötti gránáttobozzal akár a sárkányhoz is menekülhetett volna, ahol Braum is a közelben volt, esetlegesen segítve őt, de akkor lemaradtunk volna egy felettébb látványos bújócskáról, így ezúttal elnézzük neki.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.