Döcögősen indult, de a második félidőben lemosta a Vega Squadront a HellRaisers

Döcögősen indult, de a második félidőben lemosta a Vega Squadront a HellRaisers

A HR a Major kvalifikáció első körében a gyengébbnek rangsorolt Vega Squadron ellen kezdett, de egy gyengébb első félidőt követően sikerült feltámadniuk.

Az Adrenaline Cyber League-t leszámítva, Böröcz ”DeadFox” Bence és a csapata, a HellRaisers hosszú idő óta először lépett pályára hivatalos meccsen, legutóbb az EPL feljutási/kiesési versenyén játszottak még május második felében. A Major kvalin az első ellenfél a Vega Squadron volt, akiket a kezdeti nehézségek után bondik vezetésével sikerült megvernie az európai mixnek.

A mérkőzés első pisztolykörét a HellRaisers nyerte, 3v5-ös szituációból, ezzel pedig az úgynevezett ”iskola köröket” is hozták, így hamar 3:0 állt az eredményjelzőn Bencéék javára. Az első fegyveres körben viszont megcsillogtatta az orosz csapat is a tudását, akik ezt követően, egymás után öt kört nyerve fordították meg az állást. Az első félidőt tovább uralta a Vega a CT oldalon, így 10:5-el fordulhattak.

A második félidőben viszont a HR is bemelegedett, akik egymás után, csapatként játszva hozták a köröket. A második játékrészre mindenki elkapta a fonalat, még a csapatkapitány, ANGE1 is, aki a vége felé egymás után szerezte a nyitókat. A második félidőben megmutatta a HR a két csapat közti különbséget, így 11:0-ra hozták a félidőt és ezzel a meccset is 16:10 arányban.

A meccs embere messze az ukrán bondik volt, az első félidőben szinte csak ő játszott elfogadhatóan, a második félidőben pedig a csapat is felnőtt hozzá, ezzel megnyerve az összecsapást. A statisztikák is ezt igazolják, ő 1.53-mas értékelést kapott a meccs végén. Érdekesség, hogy a HellRaisers-ből egyedül Zero-nak sikerült még 1.00 feletti rating-et összehoznia, a többiek mind valahol 0.9 felett és 1.00 alatt voltak (DeadFox például 0.99-es értékelést kapott).

A HR tehát egyből egy meccset már meg nyert, a következő meccsük a mai nap folyamán lesz, ellenfelük pedig a jobb időket is megélt Flipsid3, akik jelenleg a Top30-ban sincsenek benne a világranglistán. Nekik az első körben a Renegades gárdáját sikerült legyőzniük, igaz, csak hosszabbításban, 19-16-ra. Magyar közvetítés lesz, ITT tudjátok majd követni, ha nem lesz csúszás, akkor Bencéék 16:30-tól játszanak.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

(Borítókép: Index)

Kövess Minket!