Sok boldogságot kívánunk, GuardiaN!

Sok boldogságot kívánunk, GuardiaN!

Immáron hivatalosan is házas ember a Na'Vi AWP-se!

Két verseny között azért jó, ha néha a családjára és szeretteire is odafigyel az ember. Az ilyen pillanatok mutatják azt, hogy a profi játékosok is ugyanolyan emberek, mint bárki más és örömteli, amikor ilyen események történnek. Ezúttal nem másról, mint GuardiaNról van szó, akivel még Katowicében beszélgettünk arról, hogy lehet, hogy Magyarországra költözik majd a leendő feleségével.

GuardiaN: "Lehet, hogy a jövőben Magyarországra költözünk"

A legutóbb még csak néhány szót mondott, de most megmutatta, mit is tud valójában a magyar nyelvből!

Nos, a leendő immáron a jelen, ugyanis a hétvégén volt az esküvő, Twitteren pedig meg is osztott a nagyérdeművel néhány képet az ifjú pár!

Természetesen az egész profi CS:GO világ gratulált neki, a legjobb talán Pasha válasza volt, aki plant szituáció után várja a sok kis "Bombardiant" az egész Biceps család nevében! :)

Pihenésre nagyon nincs most idő, hiszen a Na'Vi és Laci nyakán is ott a Major, így nászútra csak utána mennek, plusz most a héten ESL One Cologne, ahol szintén főszereplő a Na'Vi. Azt a versenyt egyébként keddtől a Magyar Esport TV-vel karöltve élőben közvetítjük nektek egész héten, magyarul!

Élő videó megtekintése innen: ESL_esporthuCS – www.twitch.tv

A teljes Esport1 stáb nevében mi is sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak! Reméljük, a nászútjuk során útba ejtik Magyarországot is! :)

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!