Újabb közleményt adott ki a WG a szuperteszt és a változások kapcsán

A szuperteszten tapasztaltakról és további változtatásokról nyilatkozott  Alexey “Inaki” Ilyin, a WG producere!

A Wargaming Asia a napokban publikálta az alábbi közleményeket. Mint minden szuperteszttel kapcsolatos módosítás, ezek is kizárólag papíron léteznek, az éles szerverre történő átvitel előtt bármit változtathatnak és törölhetnek! Lássuk is a híreket:

  • A T-62A nem fog veszíteni népszerűségéből az Object 140 buff után sem, ugyanis előbbinek ezután is erősebb toronypáncélzata lesz. Tudjuk, hogy az orosz médiumok nagyon hasonlóak, és ezeken túl van egy Object 430, egy 907 és egy T-22 is. Ezeket valahogy egyedivé akarjuk tenni a többihez képest. Azonban elég megnézni a BatChat. 25t változtatásait, ami nem nerf, hanem újraegyensúlyozás, (de, ez egy nerf - a szerk.) ezen visszajelzések után félve nyúlunk hozzá az orosz közepes tankokhoz. A továbbiakban történhetnek változások, de jelenleg nincsenek tervben.
  • A Type 59 kapott apróbb változtatásokat, a szupertesztre jövő héten kell megérkeznie. Egyelőre nem mondok részleteket, látni fogjátok magatok is.
  • A szuperteszten több új jármű is meg fog jelenni. Tesztelni fogjuk az M46 és az M48 Pattont is. Szinte teljesen rendben vannak, a népszerűségüket kivéve. (igen, a "népszerűtlenségük" miatt vannak ott nagyon sok jó játékos garázsában - a szerk.)
  • Az 59-Patton (VIII-as kínai közepes tank) is változtatásokon fog átesni.

Néhány további válasz a Tankfesztről:

  • Vannak tervek a pénzügyek rendezésére: a megszerzett kredit nem fog olyan könnyen "elúszni" Tier X tankozás közben.
  • Az új MM néha egyenlőtlen összéletpontú csapatokat dobott össze, emiatt csökkent a játékosok DPG-je (damage per game) és ezáltal a kredithozama is. Dolgozunk rajta.
  • A pályák HD átdolgozása után azok játszhatóságán fogunk dolgozni.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Borítókép: WGL

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.