Hirdetés

WoT - Béta szezon eredmények

Itt vannak a Rangsorolt csaták eredményei!

Hirdetés

Az első szezon, ahogy a neve is mutatja még csak tesztidőszak volt, amiben a fejlesztők adatok gyűjthettek és különös figyelmet fordíthattak a játékosok visszajelzéseire. A 28 napos béta szezonban összesen 208.773 játékos mérte össze tudását!

Az 5 legnépszerűbb tank

A játékmód 5 legnépszerűbb tankja a Bat.-Chat 25 t, az IS-7, az Obj. 140, a T110E5 és az E-100 volt. Ezek közül is a BatChat volt a leghatékonyabb.

Véget ért a Rangsorolt csaták első szezonja!

A Rangsorolt csaták béta szezonja a visszajelzések alapján igencsak megosztó volt, de vajon megérte felmászni a ranglista legtetejére?

A legjobbak, azaz a felső 50% Július 9-én kapja meg a szezonvégi jutalmakat!

Változások a következő szezonban!

A tanktípusokat érintő változások: A következő szezontól a MM figyelembe veszi a járművek típusát is, tehát ugyanannyi tank lesz mindkét oldalon egy-egy típusból.

Térkép rotáció: A Béta szezonban kikapcsolták a normál csatákban bevált térkép rotáció funkciót, ugyanis az túl hosszú várakozási időt eredményezett volna ebben a játékmódban. A visszajelzések alapján ez hiba volt, így a következő szezonban már figyelembe fogja venni a rendszer, hogy milyen pályákon játszottunk korábban és nem fog újra meg újra bedobni ugyanarra a pályára.

Előrehaladás: A WG el szeretné érni, hogy a rangok jobban szimbolizálják az egyéni teljesítményt és számos lehetőséget fontolóra vesznek majd. A cél az, hogy a feljebbjutás több játéktudást és időt igényeljen, de cserébe a jutalmak is jobbak legyenek.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?