Hirdetés

Az első Major, ahol csak ex-játékosok elemeznek

Elemzőnek lenni nem könnyű, de a PGL ebben is a legjobbat kívánja szállítani nekünk!

Hirdetés

Minden, amit tudnod kell a PGL Major láda dropról!

Uacute;tmutató, hogyan és milyen ládákat szerezhetsz azzal, ha a közvetítést nézed!

Sokszor kiemelik a nézők, hogy egy-egy elemző véleménye mennyire vehető komolyan, amikor a csapatok játékstílusáról és a játékosok képességeiről beszélnek, hiszen sokuk nem is volt játékos soha. Viszont azok az elemzők, akik valaha profi játékosok voltak sokkal hitelesebbek a nézők számára és sokkal jobban kedveli őket a közösség. Erre figyelt a PGL is, így a Majorre 5 olyan ex-játékost hívtak meg, akiknek a véleményére abszolút érdemes adnia még a kétkedőknek is, hiszen náluk kevesen értenek jobban a játékhoz!

Az öt elemzőnk a krakkói Majorön még pedig:

  • Robin "Fifflaren" Johansson ( Ex-NiP játékos)
  • Jason "moses" O'Toole (Ex-Elevate játékos)
  • Joona "natu" Leppänen (Ex-3DMAX játékos)
  • Chad "SPUNJ" Burchill (Ex-Renegades játékos)
  • Janko "YNk" Paunović (Ex-iNation játékos)

A felsoroltak közül egyértelműen a NiP egykori sztárja, Fifflaren volt a legsikeresebb és legnépszerűbb játékosként. Ő vonult vissza közülük a legrégebben, még 2014 novemberében, de nem sokkal maradt le mögötte moses, csupán egy hónappal. Ők azóta töretlenül részt vesznek kisebb nagyobb versenyeken kommentátorként vagy elemzőként. Bár ebben a szerepben egyértelműen moses lett híresebb hála annak, hogy sokkal több meghívása van az angol anyanyelv miatt.

YNk és natu 2015-ben vonultak vissza, azóta előbbi a közösség legkedveltebb elemzője lett, miután magára hagyta a most már FaZe-ben játszó NiKot. Hála annak, hogy nagyon egyedi stílusa van, ami elhatárolja őt a többiektől, illetve remek humorérzékével mindig üdítő személyiség tud lenni a gyakran unalomba fulladó elemzéseknél. Natu finn származása ellenére is képes szórakoztató és szórakozott lenni, pedig utóbbi ritkán jellemző a finnekre, gondoljunk csak a 0-24 reakciómentes arcot vágó FaZe játékosra, allura vagy a Forma-1 finn sztárjára, Kimi Räikkönenre.

Az ausztrál SPUNJ talán a legérdekesebb mind közül, hiszen ő legfiatalabb köztük, ráadásul csak egy éve hagyott fel az aktív játékkal. Eleinte sokan aggódtak amiatt, hogy mire lesz képes elemzőként, de ezalatt a rövid idő alatt talán a legjobb lett a szakmában! Nagyon jól érti a játékot és a csapatokat, szórakoztató és szinte tévedhetetlen, ha tippelnie kell. Kíváncsiak leszünk, hogy a héten mennyire muzsikál jól ez az ötös, mert könnyen elhozhatják azokat az időket, amikor csak ex-profik elemeznek és kevesebb Thorint és hasonlóan megosztó személyt kapunk, akik csak a számokhoz értenek és semmi máshoz.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?