Hirdetés

Az Origen átok továbbra sem múlik, az EU CS-ből is kiestek!

Régóta tartanak a gondok az Origen háza táján, miután kiestek az LCS-ből, csapat nélkül maradtak. Később ezt pótolták a Wind and Rain rosterével, de a csodához ez is kevés volt.

Hirdetés

Már párszor leírtuk, de sajnos xPeke-re még mindig rájár a rúd az Origen kapcsán. Hiába próbál az egykor legendás mides minden tőle telhetőt megtenni, nem tud csapattulajdonosként olyan sikereket elérni, mint egykori nagy ellenfele, Ocelote, aki a G2-t alapította. Elég szembetűnő a különbség, míg xPeke az LCS-ben és újabban már az EU CS-ben sem volt képes benntartani csapatát, addig Ocelote nevéhez számos EU LCS cím tartozik a G2 színeiben, de van egy sikeres CS:GO csapata is.

Újabb francia LAN versenyt nyert bluerzor!

Hodi | 17/07/16 12:53 Még két hete, az ESWC döntője előtt készítettünk egy interjút a már egy fél éve Franciaországban légióskodó bluerzorral, aki mesélt arról, hogy az érettségit követően megszabadult az eddigi legnagyobb terhétől és innentől csak a játékra tud fókuszálni: Azon a versenyen "csak" ezüstérmesek lettek, miután kikaptak a lassan örök riválisnak mondható LDLC-től a nagydöntőben.

A nyári szezont már az EU CS-ben kezdte meg az Origen, miután az LCS-ből kiestek, köszönhetően a Misfits Academy-nek, akiknek a helyét azóta a Mysterious Monkeys vette át. Ezután xPeke csapat és háttérstáb nélkül maradt, viszont leigazolta a teljes Wind and Rain felállását, akiknek így új játékosok után kellett nézniük. Az irónia az egészben, hogy míg a Wind and Rain, ha csak negyedik helyen is, de biztos szereplője lesz a következő szezonnak is, az Origen egy győzelmet szedett össze az egész szezonban, azt is a szintén kieső helyen végzett PSG ellen.

Hogy innen hova vezet xPeke és a csapat útja tovább az jó kérdés. A Facebook posztjuk optimizmusról és kitartásról ír, de mindannyian tudjuk, hogy ez javarészt csak egy rossz helyzet szépítése. Az angol verziót a poszt alján találjátok.

Ebben a kiírásban a csapat elmondja, hogy ez valóban egy elég nehéz nap a számukra, és nagyon sajnálják hogy csalódást okoztak a rajongóknak, akik végig kitartottak mellettük. Tisztában vannak azzal, hogy ezek nehéz idők, de próbálnak optimisták lenni és remélik, hogy nem csak a jó, de a nehezebb időkben is kitartanak a támogatóik.

Elég nagy csapás már az LCS-ből is kiesni, ráadásul a valaha volt legrosszabb teljesítménnyel, amit bármelyik EU LCS csapat mutatott volna mióta létezik a torna, majd ezt követően az EU CS-ben is kritikán aluli teljesítményt nyújtani. A Challenger Series-ben még úgy ahogy szem előtt van a csapat, de az alatt már nehéz kitűnni a mezőnyből, főleg ilyen teljesítménnyel. Ez egyben azt is jelentheti, hogy esetleges szponzorok köszönnek el, romlik az infrastruktúra és előbb-utóbb akár széthullhat az egész darabjaira.

Ez persze csak spekuláció, nem tudhatjuk, hogy mi xPeke terve, de az biztos, hogy valami nagyon bravúrosat kellene mutatnia, hogy innen ismét kinője magát az Origen. Reméljük a legjobbakat.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?