PGL Major: coldzera nem tud leállni!

PGL Major: coldzera nem tud leállni!

Olyan laza AWP ace-t lőtt, hogy a BIG azóta is keresi az állát!

Tegnap már írtunk arról, hogy coldzera két pályán összesen 70 ölést tudott szállítani és hogy miket művelt a srác eddig a Major alatt. Aztán a BIG elleni mérkőzésen rá kellett jöjjünk, hogy nem tud leállni, az első félidőben 20 fölé lőtte magát, majd összesítésben eljutott a 98 fraghez is a meccs végére HÁROM pálya alatt. Bár nem nyertek tegnap este, eddig egyértelműnek tűnik, hogy ez coldzera Majore lehet, ha tovább menetelnek majd a verseny során.

PGL Major: hihetetlen az eddigi teljesítménye Coldzerának!

Ezúttal nem olyan statisztikát kell keresni, ahol ő az első, hanem ahol nem ő az első!

A tegnapi nap kiemelt pillanata ezek miatt tőle érkezett ismét. Ez a nagyon nem egyszerű, de coldzera kezében játszi könnyedségűnek tűnő AWP ace volt az eddigi legdurvább dolgok egyike a Majorön. Ha így folytatja lehet két MVP medált is kap a végén, feltéve hogy ez a forma elég lehet a világelső SK-nak arra, hogy bezsebeljék 3. Major trófeájukat is vasárnap.

Ha megnézitek, nem véletlenül tanakodtak már tegnap is arról a játékosok, hogy kikapcsoltassák vele a monitort, mert amit művel úgy általánosságban is a Majorön az fenomenális. Ráadásul tegnap gob b azt nyilatkozta a brazilok elleni meccset követően, hogy "Az első félidőben nem tudtunk tőle játszani, folyamatosan ott volt mindenhol. Olyan volt, mintha klónozná magát vagy teleportálna, nem is tudom. Teljesen ellehetetlenítette a játékunkat, mert mindig ott volt, ahol lennie kellett, hiába próbáltuk direkt elkerülni és kijátszani őt."

PGL Major: a BIG vitte el a harmadik napot

Véget ért a PGL krakkói Majorének harmadik napja, ezzel együtt pedig túl vagyunk a csoportkör harmadik fordulóján is. Íme, az eredmények!

Amennyiben kíváncsiak vagytok a Major jelen állására és a mai nap menetrendjére, akkor olvassátok el összefoglalónkat is a harmadik játéknapról! Ha pedig élőben követnétek, akkor megtaláljátok a Majort magyar és angol nyelven is!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!