PGL Major: a BIG vitte el a harmadik napot

PGL Major: a BIG vitte el a harmadik napot

Véget ért a PGL krakkói Majorének harmadik napja, ezzel együtt pedig túl vagyunk a csoportkör harmadik fordulóján is. Íme, az eredmények!

Véget ért a harmadik nap is a PGL Majorön. Sírtunk és nevettünk is, hiszen televolt meglepetésekkel ez a nap, hála annak, hogy immáron két csapat kiesett és kettő továbbjutott. Nézzük is, milyen eredmények születtek, illetve hogyan állnak a csapatok 3 forduló után!

PGL Major: kiesett a FaZe és a Vega Squadron

Megvannak az első kiesőink, korán kell búcsút intenünk az egyik esélyesnek, a FaZe-nek.

A tegnapi nap meccsein a legnagyobb meglepetést egyértelműen a kiesési és a feljutási meccsek okozták. A kiesőket már részleteztük külön cikkben, most azt nem ismételnénk meg. Ellenben érdemes említést tenni a két továbbjutóról, akik meglepetésszerűen nem a VP és az SK lettek, hanem a Gambit és a BIG. Előbbi még annyira nem is meglepő, hiszen tudjuk, hogy mennyit készültek és mi a helyzet a VP-vel úgy általánosságban. Igaz, a lengyelek az egyik legjobb pályájukon kaptak ki, de nagyon szoros és izgalmas meccsen, nincs oka panaszkodni senkinek.

Az SK-BIG meccs még többet adott nekünk, elképesztő, az utolsó pillanatig kiélezett harc volt, ahol a végén a stratégiailag jobban felépített BIG nyert, ráadásul az ugrálós bug használata nélkül, mivel minden csapat megegyezett, hogy nem használják többet a Majorön. Jó volt látni, hogy a BIG a világ legjobb csapatát is képes legyűrni, hiszen bebizonyították hogy a bug nélkül is képesek bármire és számolni kell velük a továbbiakban is, hiszen legendák lettek. Most már csak az a kérdés, hogy Infernón kívül mit tudnak?

Az állásokat elnézve most jönnek még csak a valódi meglepetések, bár a táblázat már a mouz - Cloud9 meccs után készült, így tartalmazza azt az eredményt is, hogy az egerek is kiestek a Majorről. Az már biztos, hogy ma kiderül a végleges legenda névsor és a kiesők is. Az állások alapján lehetnek még meglepetések ma, így érdemes lesz követni a Majort a továbbiakban is, mert láthatunk még durva dolgokat!

A mai menetrend a következő lesz, közép-európai idő szerint. A közvetítést nézhetitek magyar vagy angol nyelven is. Természetesen a napnak nem lesz vége az SK - Immortals meccsel, hiszen utána következik az 5. forduló, ahol a 2-2-re álló csapatok még egyszer megvívnak a legendáknak járó helyért, de azokat a párosításokat csak később sorsolják ki.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!