Így néz ki a krakkói Major helyszíne!

Így néz ki a krakkói Major helyszíne!

Elrajtolt a krakkói Major rájátszása a TAURON Arénában, ezért megmutatjuk hogyan néz ki a helyszín!

Eddig nagyon úgy néz ki, hogy a szervezőknek sikerült összeszednie magukat a csoportkörben történt bakik után, legalábbis a helyszínen készült képek nagyon ezt mutatják.

Két, hibákkal teli nap után helyreállhat a Major?

tbr | 17/07/18 18:00 A PGL Majore nagyon fényes jövő előtt állt az indulásig, mindenhonnan az sugárzott az ember felé, hogy minden idők legjobb versenyét kapjuk meg most. Azonban a fellegek gyülekezni kezdtek a múlthéten, amikor a gépek minőségét és teljesítményét kezdték kifogásolni a játékosok. I5-ös procik egy CS:GO Major versenyen?

A verseny egyik hatalmas újdonsága, hogy az eddigi összes verseny után itt nem egymás mellett, hanem egymással szemben ülnek a játékosok. Ebből annak idején voltak viták, amikor n0thing szándékosan azt figyelte, mikor lát fehér villanást a túloldalon, vagyis azért dobált flasheket, hogy így tudja meg a pozíciókat. De a Cloud9 már biztosan nem játszik itt, szóval meg lehetett lépni ezt a döntést. Tegyük hozzá, ez a legjobb elrendezés, hiszen így körbe lehet ülni a színpadot.

Emellett kaptunk még egy nagyon jó kis videót is a versenyhez, egyenesen a PGL-től! Itt azt láthatjuk, hogyan készítették elő ezt a remek látványt.

Ha már videók, érdemes megnézni ezt a kis újítást is, amivel meccset majd az angol kommentátorokat vezetik fel. Más versenyeken is elbírnánk pár ehhez hasonlóan látványos videót ehhez. Ráadásul a zenei ízlést sem tudjuk kifogásolni, nagyon jól illik a hangulathoz.

Mit sem érne a színpad a kupa nélkül, mely a győztesnek járó 500 000 dollár elengedhetetlen kiegészítése. További képekért tekintsétek meg a galériánkat alul!

A verseny pedig ma folytatódik, 13 órától kezdett a fnatic és a Gambit, majd fél 5-től jön a nap összecsapása, az SK Gaming – Astralis, 8 órakor pedig a BIG és az Immortals fog megküzdeni az elődöntőbe jutásért. 

Amennyiben követnétek a Major közvetítését, azt megtehetitek magyar vagy angol nyelven is a megfelelő linkre kattintva!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!