Saját csapatuk ellen fordulnak néha a minionok az ARAM pályán - videó

Érdekes bug-ot találtak újfent a játékban, ezúttal az ARAM pályán "romlottak" el a minionok és saját csapatuk ellen fordultak, de a másik fél se volt jobb helyzetben.

Egyelőre nem pontosan tudni, hogy mi is okozza a bugot, de elsőre baromi vicces lehet ez a helyzet. Sokadik alkalomra talán már nem annyira, de elvileg nem olyan gyakori bug és valószínűleg hamarosan javítani fogják. 

Minden skin egyedi portrét fog kapni, végre

Aioween | 17/07/25 09:52Pár egyedi portré eddig is járt a drágább skinek mellé, de ennyi év után végre rászánta magát a Riot, hogy az összeshez megcsinálják, így nem csak a karakteren, de a HUD-ban is látni fogjuk, mire is költöttük a pénzünk.

És ez mit is jelent pontosan? Mire kiérünk a pálya közepére érünk, a minionjaink már leszedik életünk egy részét. Ami slusszpoén, hogy mi nem tudjuk őket támadni és a ravasz kis dögök még a bokrokban is megtalálnak minket, sokat pedig nem tehetünk ellenük. Azt gondolná az ember, hogy a játék így ennek a csapatnak már véget is ért. Az ellenfél csapata, minionjai és számunkra sebezhetetlen saját minionjaik ellen nem sok esély van. Mégis a másik csapatnak kellett feladni a meccset, mivel ők meg csak az inhibitorig jutottak, onnantól pedig nem tudtak épületet támadni. Ha nem tudod elvinni az inhibort, akkor a Nexus-t sem fogod, így pedig képtelenség nyerni.

Mit lehet ilyenkor tenni? Megvárni a 15 percet, feladni a meccset és újra próbálkozni, reménykedve, hogy nem jön elő újra a hiba. Lehet, hogy az évek során a minionok beleuntak az állandó öngyilkos életbe, hiszen tudják jól, hogy esélyük nincs a hősök ellen és így próbálnak sztrájkolni az agresszív életmódjuk ellen. :D

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!