PUBG: Sok újítás érkezik a havi patch-el

PUBG: Sok újítás érkezik a havi patch-el

Új skinek, First person only szerverek,kulcsok és minden mi jó!

Sajnos egy client probléma miatt a patch augusztus 3.-ára csúszott, de a Bluehole csapata sok új tartalommal próbál kiengesztelni minket.

Megérkeznek a first person only szerverek, ahol értelemszerűen már csak a karakter szemszögéből láthatjuk a történéseket, ezzel egy kis újdonságot és valószínűleg realisztikusabb játékmenetet adva nekünk.



Ezzel párhuzamban berakják a FOV beállításokat, ahol azt tudjuk állítani, hogy milyen távolságban legyen tőlünk a fegyver, ez szinte minden first person shooter játékban megtalálható úgyhogy nem volt rossz ötlet a készítőktől már most betenni.

Érkezik egy új fegyver is amiről még nem adtak további információkat.

A legfontosabb és legmegosztóbb újítás is ezzel a patch-el fog érkezni, berakják a játékba kulcsokat és három új láda is bekerül tele új skinekkel.



Ez valószínüleg erősen megfogja osztani a PUBG közösséget hiszen a kulcsok nem ingyen lesznek így bekerül a játékba az első mikrotranzakció. Minden kulcs 2.5 dollárt fog kóstálni amivel az új Gamescom Invitational Crate-et tudjuk majd kinyitni. Minden 2.5 dollár két részre fog osztódni egy része a legújabb PUBG verseny össznyereményébe és megszervezésébe megy, erről bővebben itt olvashattok:

PUBG: Gamescom Invitational bajnokság indul

Augusztus 23-án Kölnben megrendezik az első offline PUBG versenyt, mutatunk mindent amit tudni kell róla.

 A másik része -reméljük a nagyobb- alapítványokhoz fog kerülni. Ezzel talán megnyugodott mindenki, hogy a hatalmas mennyiségű eladások után nem akarnak rólunk még egy bőrt lehúzni, hanem csak alapítványoknak szeretnék adni a pénz egy részét.

A három új láda ugyanúgy mint eddig Battle Pointba fog kerülni és bőven lesznek benne film ihlette skinek.



Érdemes megemlíteni, hogy a Gamescom Invitational Crate augusztus 27.-éig lesz éles, utána már nem lehet majd megszerezni a kulcsokat viszont ugyanúgy meg lehet venni. A maradék kettő láda név szerint a Survivor Crate és a Wanderer Crate-hez nem kell majd kulcs ugyanúgy nyithatóak lesznek mint az eddigi ládák.

A mikro tranzakciókkal a PUBG is neki kezdett a saját steam market-jük kiépitésének ami reméljük nem részegíti meg őket és nem csinálnak egy skin fest-et az egész játékból.

Ti mit gondoltok jó ötlet elkezdeni a "kulcsozást"?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Képek: www.dotesports.com www.youtube.com

Kövess Minket!