Bejelentették az ELEAGUE CS:GO Premier 2017 résztvevőit

Bejelentették az ELEAGUE CS:GO Premier 2017 résztvevőit

12 nevet ismerhettünk meg, illetve a kvalifikáció menetét!

Az ELEAGUE a TBS tavaly indult, kifejezetten sikeres ligája visszatér a képernyőkre idén szeptemberben, ezúttal CS:GO Premier 2017 néven. Nagy karriert futott be tavaly a Turner Sports ezzel a vállalkozással, miután a 2. szezont egy általuk rendezett Major követhette idén januárban. Később sport EMMY-díjra is jelölték őket a rendkívül jól sikerült versenyért és közvetítésért, így érthető volt, hogy visszatérnek még a CS:GO-hoz, miután tavasszal tettek egy kitérőt a Street Fighter V felé. Ez részben már megtörtént júniusban, amikor a Clash for Casht tető alá hozták, de még szeptemberig várnunk kell a valódi versenyig.

Újra lesz CS:GO liga az ELEAGUE-en!

Szeptember elsején indul az újabb szezon.

Bár a bejelentés már megtörtént hamarabb, most végre megkaptuk a csoportsorsolásokat is. Összesen 4 csoportba sorsolták a résztvevőket, mindegyikben 4 csapat játszik majd. Minden játékhéten egy csoport tagjai játszanak majd egymással az atlantai ELEAGUE Arénában a képen is látható napokon. Minden csoportból a két legjobb jut tovább a rájátszásba, melynek pontos dátuma jelenleg még ismeretlen. A meghívottak egyébként csak 12-en vannak, ugyanis további négy csapat kvalifikáció alapján jut be a versenyre. A sorsolás nem sikerült a legjobbra, az A és a B is igencsak halálcsoport hangulatú lett, nem lesz boldog aki bármelyikbe is kvalifikál majd.

Forrás: ELEAGUE

A kvalifikáció menete a következő lesz: európai/CIS és észak-amerikai kvalifikációk lesznek augusztus 26-27-én, ahol egyenesági kieséses formátumot játszatnak egészen a negyeddöntőkig Bo1-gyel, utána Bo3-mal. Mindkét régióból két-két csapat jut be az ELEAGUE CS:GO Premier 2017-re. Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a verseny, ezen a weboldalon bővebb információkat is találsz!

A versennyel kapcsolatos további információk a következő hetekben várhatóak a Turner Sports nyilatkozata alapján, tehát hamarosan megtudjuk a bajnokság formátumát, a közvetítések részleteit és a pénzdíjat is! Bár az előző egy év tapasztalatai alapján nem kell aggódni amiatt, hogy bőkezű lesz-e a Turner, hiszen két szezon alatt legutóbb 2,5 millió dollárt osztottak szét a résztvevők között.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!