PUBG: Reddit dráma a kulcsok miatt

PUBG: Reddit dráma a kulcsok miatt

Szeretett fórumunk lakóinak egyáltalán nem tetszik a mikro tranzakciók bevezetése.

Azt már megszokhattuk, hogy a Reddit felhasználók tömege kapva kap minden olyan alkalmon, ahol valamiféle nem tetszésüknek adhatnak hangot. A mostani drámájuk viszont elég gyenge és számomra úgy tűnik, hogy bolhából csinálnak elefántot, de kezdjük az elején.

Tegnapi cikkünkben láthatták, hogy az augusztus 3-ai patch-el bekerül egyetlen egy kulcs, ezzel egyetlen egy mikro tranzakció, ami 2.5 dollár lesz, erről bővebben itt olvashattok.

PUBG: Sok újítás érkezik a havi patch-el

Uacute;j skinek, First person only szerverek,kulcsok és minden mi jó!

Itt igazat kell adjak a Reddit nyomozóknak a Bluehole szembe köpte magát mivel azt nyilatkozták, hogy NEM raknak be mikro tranzakciót amíg a játék ki nem kerül a korai hozzáférésből. Az ominózus mondat itt található: https://www.playbattlegrounds.com/news/22.pu

Most jön az amiben nincs igazuk!

A közösségnek egy dolog nem jött át, hogy nem vagy köteles fizetni az új ruhákért vagy skinekért ha nincs rá pénzed vagy, ha elvből visszautasítod a mikrotranzakciókat akkor egyszerűen nem kell megvenned. Ellenfelednek semmilyen pluszt nem nyújtanak azon kívül, hogy ő megmutatja, hogy volt 2.5 dollárja egy kulcsra aminek a fele még jó ügyet is szolgál hiszen alapítványokhoz kerül.

Jogosan merülhet fel pár emberben a kérdés, hogy oké, de én szeretném egyből megvenni utálom a szerencsejátékozást én csak szeretném a skinemet. Erre van a Steam market ahol valaki kinyitja neked és te célirányosan veheted meg nem kell kulccsal bíbelődni, nem kell a final boss mikro tranzakcióval foglalkozni egyszerűen csak meg kell venni. Valószínűleg drágább lesz, de akinek kulcs és mikrotranzakció fóbiája van megtudja szerezni a kívánt skint.

Félreértés ne essék nem támogatom azt, hogy ezzel még egy bőrt lehúzzanak rólunk de amíg saját prize pool-juk növelésébe és alapítványokhoz kerül a pénz amit kapnak, nem látom a rossz oldalát ennek az egész ügynek.

Ezzel nem akarok egyik oldalra se állni, mindenki döntse el maga, hogy kinek ad igazat. Lehet, hogy senkinek nincs igaza, lehet, hogy mindenkinek. Ami biztos, hogy a játék sikere töretlen és ha nem követ el nagyobb bakikat a Bluehole ez így is fog maradni, akár mikrotranzakciókkal együtt is. Amíg nem nyújt segítséget egy-egy skin vagy kiegészítő, addig semmi okunk nem lehet a panaszra.

Ti mit gondoltok, tényleg tönkre teszik a játékot a kulcsok?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!



Képek: www.gameplay.tips www.playbattlegrounds.com

 

Kövess Minket!