E-sportot fog közvetíteni a BBC, ám nem mindenki örül ennek

E-sportot fog közvetíteni a BBC, ám nem mindenki örül ennek

A BBC nemrég bejelentette, hogy hamarosan e-sport műsorokat is közvetíteni fognak, kezdve a hat hetes Gfinity's Elite Series-sel. 

Nagyon sok konzervatív tévénéző nem nézte ezt jó szemmel, és roppant vicces kommenteket hagytak a BBC Twitter oldalán. Valahol érthető a felháborodásuk, hiszen a BBC közel 100 éves múltra tekint vissza a klasszikus TV adások területén, ám figyelembe kéne venniük azt is, hogy 2017-ben az e-sport médiaereje már túlnőtte rengeteg hétköznapi sportét, és marketing tekintetben is komoly képviselő, nem véletlenül állt be mögé már több világméretű cég is, mint például az Audi. Nézzük is mi mindennel ajándékoztak meg minket az újdonságokra teljesen zárt tévézők.

A fenti úriember elég magas szintre emelte a szkepticizmus fogalmát. Ebben a kommentjében azt ecseteli, hogy ez az egész azoknak való, akik nem képesek a valódi életben barátokat szerezni, de egy másik tweet alatt is sikerült keservesen ragaszkodnia a konzervatív világnézeteihez. 

Itt Matthew mutat egy képet, ami egy színig tömött stadiont ábrázol egy offline verseny során, míg Scott pedig neki esik, hogy ez nem egy stadion, és kétségtelenül biztos abban, hogy egyszeri alkalom volt, az is valami hatalmas döntőhöz kapcsolódóan, és nincs azaz Isten, hogy ez valaha is népszerűvé váljon. 

Következő kommentelő szerint videojátékokkal csak a siralmas generáció tagjai játszanak, ahelyett, hogy kimennének a friss levegőre.

Ez az úriember azt kérdezte, hogy azért fizet a csatornáért, hogy ilyen szemetet nézzen? 

Az egész iróniája az, hogy az e-sport műsorok a BBC three csatornán lesznek láthatóak, amely kifejezetten a fiatal korosztály számára készített adásokat sugározza, a konzervatív képviselők felháborodása már csak ezért sem nevezhető túl jogosnak. A csatorna sajnos Magyarországon nem fogható, csakis az Egyesült Királyság területén, pedig este 9 órától lesz Street Fighter 5, CS:GO és Rocket League is. 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.