Kiakadt a közösség a kulcstartókon

Kiakadt a közösség a kulcstartókon

Sokan a játék végének érzik azt, hogy újabb pénznyelőt hozna be a Valve.

Nemrégiben került elő egy bizonyíték arra, hogy hamarosan a fegyverkinézeteket, a matricákat, graffitiket és a kesztyűket újabb személyre szabási lehetőség követi majd, a kulcstartók. Azonban ennek a híre igencsak kiverte a biztosítékot a CS:GO közösségen belül. Az új kiegészítő akkor derült ki, amikor az egyik előző játékfrissítés után a következő sorokat találta meg az egyik felhasználó:

A keychain, azaz kulcstartó egy olyan kiegészítőre utalhat, ami több játékban, többek között a CoD-okban vagy a Rainbow Six Siege-ben is megtalálható kis lógó tárgy. Ennek szokás szerint két célja van: még több testre szabhatóság a fegyverkinézetek esetében és még több pénz a Valve-nak, mert igénylik. Ráadásul, ahogyan a kesztyűket, valószínűleg ezt is csilliárdokért lehet majd megszerezni vagy még jobb, random lehet őket bontogatni sok-sok pénzért. Ennek már csak a gondolatán is felbőszült sok játékos, hiszen rengeteg dolog van, ami jobban érdekelné a közösséget, pl. a Source 2 motor implementálása vagy a BIG bug kivétele a játékból és még sorolhatnám mennyi baj van vele.

Ehelyett valószínűleg ezt a remek kis, minden eddigi játékmenettel kapcsolatos problémát megoldó (erős szarkazmus detected - a szerk.) pixelhalmazt akarják ránk sózni. Alapvetően nem lenne gond, ha hozzáadják ezeket is a játékhoz, hiszen nem kötelező megvenni, elfér. Amúgy is, akit nem érdekelt eddig az, hogy valami lógjon a fegyveréről, azt ezután sem fogja, akit meg igen, az megveszi. De a közösség örülne neki, ha mondjuk egy pénznyelőért cserébe a Valve minimum egy hasznos frissítést is borítékolna. Szép álmok, nem igaz?

Mi is az a BIG bug? Elmagyarázzuk! - videó

Egy rövid videóban magyarázzuk el a jelenséget!

A közösségben láthattunk olyan reakciókat erre, mint az "egy lépéssel közelebb a TF2-höz" vagy a "ne adjatok nekik ötleteket". Előbbire egyébként érkeztek további szórakoztató, ám sajnos igazságot sem mellőző válaszok, mint az "alig várom, hogy érkezzenek a random kritikus sebzések" vagy legyen Pajzs a játékban ezek elkerülésére, esetleg csak pénzért megvehető MedKit vagy grappling hook. Ebből persze az jön le, hogy poén tárgya lett az egész, de az a szomorú igazság, hogy lassan tényleg egy lépésre vagyunk az in-game Adidas cipőktől és a játszhatatlan játéktól is.

Nagyon jó kérdés, ha valóban bekerülnek a játékba milyen fogadtatást kapnak majd a kulcstartók. A legutóbbi ilyen gyöngyszem, amit kaptunk a kesztyűk voltak, az valahogy a mai napig nem érdekel senkit, ennek az oka és/vagy a következménye a magas ár is. Lehet a kulcstartók nagyobb szenzáció lesznek mint eddig bármi, de a reakciókat nézve inkább ez is megy a süllyesztőbe. Csak is rajtunk múlik, hogy a Valve rájön-e, hogy senkit nem érdekel a mikrotranzakciós nyerészkedésük, ehhez pedig annyit kell tennünk, hogy nem vesszük meg ezeket. Ti mit gondoltok?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!