Melyik a magyarok kedvenc pályája? - SORSOLÁS

Melyik a magyarok kedvenc pályája? - SORSOLÁS

Vajon melyik pályát kedvelik a legtöbben és ki nyerte az 1000 aranyat?

Mielőtt rátérnénk arra, hogy melyik pálya kapta a legtöbb szavazatot, nézzük meg, hogy melyik az a három pálya, ami a legkevesebb szavazatot kapta.

A legkevésbé kedvelt három pálya

A legkevesebb szavazatot Murovanka, Cliff és Ruinberg kapta. A három pálya között nehéz hasonlóságot felfedezni, de mindháromra igaz, hogy a csata inkább taktikai vonalra terelődik és csak ideális tankfelállás, valamint remek csapatmunka mellett élvezetes játszani ezeken a pályákon.

A legkedveltebb pályák

Prokhorovka

Meglepő módon a dobogó harmadik fokára Prokhorovka került. A pályát randomból mindenki ismerheti, és a pálya különlegessége, hogy szinte minden tankosztály szerephez jut. A könnyű/közepes tankok jelenléte egyértelmű, de az erős torony páncélzattal rendelkező nehéz tankok vagy épp a gyorsan mozgó tankvadászok taktikától függően fel-felbukkannak a csatákban.

Mines

Mines sokáig kizárólag a középső dombért folytatott közelharci összecsapásokról szólt, de az új fizika bevezetésével rengeteg új lehetőség nyílt meg a csapatok előtt, hiszen a pályán szinte nincs is olyan hely, ahová nem lehet felmászni.


"Mert már minden zugát ismerem!" - tiibormriso

A legkedveltebb pálya: Himmelsdorf

Az eredmény nem túl meglepő annak fényében, hogy az egyik legrégibb és legismertebb pályáról van szó, ami a kezdetek óta a WGL pályafelhozatalának gerincét alkotja. A pályán természetesen a nehéz tankok dominálnak, de melléjük időnként befér egy-két tankvadász vagy épp közepes tank is.


"Azért mert a legtöbb csatámat nehéz tankokkal játszom és ezen a pályán lehet érvényesülni!" - Balazs2001

A sorsolás

A kérdőívet 718-an töltöttétek ki, az eredményeket pedig fentebb olvashattátok, így nincs más hátra, mint kisorsolni a nyertest. Az 1000 aranyat nyerte: david_nagy16! Mindenkinek köszönjük a részvételt és természetesen külön gratulálunk a szerencsés nyertesnek!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.