Vicces mégis hatékony paklik a hónap végi ladder rush-hoz

Vicces mégis hatékony paklik a hónap végi ladder rush-hoz

Mostani összeállításunkban nem ragaszkodtunk annyira a meta deckekhez. 

Holnap vége lesz a Hearthstone júliusi szezonjának és tisztában vagyunk vele, hogy sok játékos az utolsó pillanatban szeretne még minél jobb helyezést elérni a ladderen. Ennek apropóján kigyűjtöttünk nektek néhány paklit, amikkel biztosan tudtok még pár csillagot begyűjteni a rövid idő ellenére. Természetesen nem csak meta paklikat sorolunk most fel, mivel van, aki ilyenkor már csak szórakozni szeretne, szóval lesz pár mém pakli is a sorban, de vágjunk is bele.

Legend Control Warlock

Gul'danra igencsak rájár a rúd mostanában, a standard rotációval ugyanis olyan kulcslapokat vesztett el, ami miatt teljesen kiszorult a metából és az aktuális használati rátája 1,5% alá csökkent a ladderen. Szerencsére vannak olyanok, akik bíznak még az öreg boszorkánymester képességeiben és fáradhatatlanul küzdenek a class életben tartásán. A következő paklival például Legend-ig is sikerült eljutnia az összeállítójának, használjátok ti is egészséggel.
legend control lock hearthpwn

Pirate Paladin

Nyugalom, nem valami rossz viccről van szó,ugyanis akárcsak a fent említett Lock, ez is szintén Legend-ig ment és elég jó győzelmi arányokkal rendelkezik. A deck felépítése leginkább a pár hónapja rivaldafénybe került Water Warrior és Water Rogue listákhoz hasonlítható, mivel a kalóz lapokat murloc-ok egészítik ki. A nyerési statisztikái alapján a Jade Druid, Secret Mage, Freeze Mage, és Miracle Rogue a viszonylag könnyű ellenfél számára, azonban gyengén teljesít az Aggro Druid, Taunt Warrior és Priest ellen. 
hearthpwn pirate paladin

Super Budget Token Druid

Akik esetleg minden dustjukat elfagyizták volna, vagy a következő kiegészítőre gyűjtenek, most egy nagyon olcsó mégis hatékony paklit ajánlanánk a figyelmükbe. A lapok teljes költsége 960 dust, mégis sikerült vele elérnie a Rank 5 státuszt a kitalálójának. A győzelmet a "nagy testvérhez" hasonlóan itt is az olcsó manás lények és a buffoló varászlatok jelentik, ha pedig minden kötél szakadna, csak ki kell csattintani a két Vicious Fledglinget a pástra és már le is hozták a meccset, feltéve ha túlélnek legalább egy kört.
budget token druid hearthpwn

Ezek lennének tehát a nem megszokott, mégis hatékony paklik, amikkel tudtok még haladni az utolsó napokban és a fun factor is megmarad. Mindenkinek sok sikert a létrázáshoz.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!