Budget paklik 1500 dust alatt: Paladin, Priest, Rogue (2.rész)

Új vagy még a HS-ben? Esetleg nincs végtelen dustod, mindent lecraftolni? Íme pár olcsó pakli, ami akár jó is lehet.

Folytatjuk a tegnap megkezdett minisorozatunkat, ahol bemutatunk nektek minden kaszthoz egy olcsó, de mégis játszható paklit.  Ha lemaradtál volna, akkor itt a tegnapi adag.

Budget paklik 1500 dust alatt: Druid, Hunter, Mage (1.rész)

Ben | 17/08/01 12:38Új vagy még a HS-ben? Esetleg nincs végtelen dustod, mindent lecraftolni? Íme pár olcsó pakli, ami akár jó is lehet. Egyszer egy okos streamertől megkérdezték, hogy új játékosként milyen tanácsai vannak, hogy merre kéne elkezdeni a gyűjtögetést. A válaszban volt egy kis megkeseredettség, de igazság is: "Ha most akarod elkezdeni a HS-t, akkor két út áll előtted.

Elemental Buff Paladin

A Pakli: A Buffadin megint egy olyan pakli, amit nagyon sokan próbáltak összerakni, főleg a Gadgetzan alatt, de valahogy soha nem sikerült kihozni belőle egy konzisztens valamit. Ettől függetlenül a lapok benne erősek és jól működnek csak, a többi meta pakli beárnyékolta. De, ha kiegészítjük egy kis elementál szinergiával, akkor nemcsak egy használható deck-et kapunk, hanem olyat, amivel még a játék is érdekes. Az első körökben a buffolás kerül az előtérbe. A Smuggler's Run és a Grimestreet Outfitter jó tempóelőnyt adhat és az olcsó elementál lapok pedig fenntarthatják a szinergiavonatot, amiből később ki lehet nyerni az értéket. A Stonehill Defender megint fontos, hiszen kikaphatja Tiriont vagy Tarimot. Ha pedig belefutunk pár kalózba, akkor a Golakka Crawler jó tech megoldás lehet. A pakli egyik 'furcsasága' még a Boulderfist Ogre. A lap nem sokat csinál, ez tény és való, de akkor is egy 6/7-es test, ami pár buff után nagyon erős tud lenni.

A Kezdő Kéz: Argent Squire, Fire Fly, Hydrologist, Smuggler's Run/Grimestreet Outfitter mindig maradjon. A buff lapok csak akkor, ha legalább két-három lény van kézben.

A Pakli Fejlesztése: 

  • -1 Boulderfist Ogre & -1 Stonehill + 2 Blazecallers
  • -2 Argent Squires +2 Grimestreet Enforcers if you’re not facing full aggro.

Pakli Kód: AAECAZ8FBJYNl8EC5MICiMcCDdwD9QXPBrO7Ave8ArPBApnCApvCAqzCAuvCAsLDAsrDAsbHAgA=

Inner Fire Priest

A Pakli: Az Inner Fire + Divine Spirit már a játék kiadása óta mindig ott van a Priest tarsolyában. Van amikor kicsit előjön és van amikor senki nem használja, de véglegesen soha nem tűnik el. Mostanában a Silence Priest paklikban látható és ott okoz néha halálos meglepetést. Ebben a mostani olcsó változatban is ez a kombó a fő csapásirány. Egy felbuffolt Tortollan Shellraiser akkorát tud ütni, hogy az már majdnem IRL-ben is fáj. Emellett persze a pakli mindent irányítani akar, ezért ott vannak a control spellek, amik a Radiant Elemental miatt még olcsóak is. Ha pedig minden kötél szakad, akkor ott van a jól bevált, már-már szakállas Auchenai + Circle of Healing kombó. 

A Kezdő Kéz: A Northshire Cleric a legfontosabb, nem csak azért mert laphúzás, hanem mert az 1 HP-s agro lapok ellen tök jó. Emellett a Radiant Elemental, a Power Word: Shield és a Potion of Madness is nagyon kellhet, főleg ha Shaman, Druid vagy Warrior jön szembe.

A Pakli Fejlesztése:

  • -2 Tortollan Shellraisers +2 Priests of the Feast

Pakli Kód: AAECAa0GAvYHmcgCDu0B+ALlBMkG0QrSCtMK1wryDPsMtbsC8LsC2MEC3MECAA==

Agro Rogue

A Pakli: Volt idő, amikor ez egy létező meta pakli volt, legalábbis majdnem ugyanez. A Rogue mindig is tele volt olyan lapokkal, amik arra születtek, hogy agresszívan használják őket. Például ha jól megfigyeltétek, akkor a Cold Blood-ra rá volt írva halványan, hogy "smorc" :). A viccet félretéve, a deck tele van alacsony manás kártyákkal, amik nagyon könnyen megragadnak a páston, mert az olyan lapok, mint a Backstab és az Eviscerate, sőt a kár a Hallucination könnyen megtámogatja őket. Azt látni kell, hogy a pakliban ott vannak a kalózok, szóval csak óvatosan, nehogy egy Golaka Crawler túl jól lakjon. Végül a Razorpetal Lasher egy tök jó lap, abból a szempontból, hogy a belőle kapott egymanás spell jó arra, hogy aktiváld a koombókat.

A Kezdő Kéz: Az Argent Squire és a Fire Fly egyértelmű. Melléjük a Backstab egy tök jó tempó lap. Ha sikerül megkaparintani a pástot, akkor az olcsó leszedésekkel meg is lehet tartani azt, csak arra kell figyelni, hogy gyorsan ki lehet fogyni a szuflából.

A Pakli Fejlesztése:

  • -2 Defias Ringleaders +2 Swashburglars
  • -2 Stranglethorn Tigers +1 Vilespine Slayer & +Patches the Pirate

Pakli Kód: AAECAaIHAs0D5MICDkS0AckB+wGMAtQF9QWIB90I8rACub8C+MEC68ICm8gCAA==

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


Cover és képek: Blizzard


 

Kövess Minket!