Dosia-poszter és néhány javítás érkezett

Dosia-poszter és néhány javítás érkezett

Újabb frissítés érkezett a játékhoz, bekerültek a Majornek emléket állító tárgyak.

Augusztus elsején jelent meg a Major utáni legelső frissítés, mely kevés újdonságot hozott és leginkább a krakkói verseny miatti szükséges beavatkozásokat tartalmazza.

5 indok, amiért a Gambit nyerte a PGL Major tornát - videó

5 pont, ami választ ad arra a kérdésre, hogy miért a Gambit nyerte meg a krakkói Major tornát!

PGL Major Krakkó 2017

  • A játékon belül megtalálható trófeára felkerültek a győztesek, azaz a Gambit Esports játékosainak a nevei. Ezzel együtt kis változtatás is történt a trófea animációjában, hogy olvashatóbbak legyenek a nevek.
  • Változtattak a trófeák ikonjain, hogy azok elkülöníthetőek legyenek az eddigi Major bajnokságok érméitől. Erre azért volt szükség, mert a kolozsvári DreamHack óta ugyanúgy nézett ki az összes, csak más felirattal volt ellátva.
  • Hozzáadták Infernohoz a Dosia gránátjának emléket állító posztert. A parfümre emlékeztető tárgy felett középen olaszul a "Nem, most nincs menekvés" felirat látható. Az emlékművet egyértelműen a CS_Summiton készült videó ihlette:


Forrás: Reddit

Pályák

  • Grafikai hibákat javítottak Infernon. Sajnos pontos leírás nincs arról, hogy milyen hibák is kerültek ki ezzel.
  • Mostantól Overpass is lesz a Wingman pályák között, viszont a mai napon még nem tudjátok kipróbálni, mert nincs a napi map poolban. Viszont a héten bármelyik nap előfordulhat, szóval érdemes lesz figyelni, ha kipróbálnátok!

Hang

  • Javították néhány felület hangját, hogy azok is 16-bitesek legyenek. Erre azért volt szükség, hogy jobban működjenek HRTF hangbeállítások mellett.

Egyéb

  • Történt némi optimalizáció a hangok lejátszásában, mostantól ezek jobban és megbízhatóbban működnek.

Borítókép: betway esports

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!