Arcon rúgják Teemo-t az új Pentakill videoklipben

Arcon rúgják Teemo-t az új Pentakill videoklipben

Megérkezett az első videoklip az új Pentakill albumról. Ha nem is szereted a rock zenét, már csak Teemo miatt érdemes megnézni!

Már egy ideje borzolták a kedélyeket az új Pentakill albummal, melynek az első lemeze is hatalmas siker volt anno. Emlékszem még a hazai LoLfoglalás alatt hatalmas újdonságnak számított. Sok idő eltelt azóta, de itt van a legújabb, azon belül is egy nagyon ütős videoklip.

Új Pentakill album van készülőben

Három év telt el azóta, hogy a Riot Games kiadta az első Pentakill albumot, a Smite and Ignite-ot, most pedig ismét egy újjal kedveskednek a játékosoknak.

Az új tag tiszteletére még egy friss Pentakill skint is készítettek Kayle-re, aki szintén megcsodálhatunk a videoklipben.

Az egész alkotásnak az igazi hőse pedig Yorick, ha minden igaz, mivel a láb alapján ő rúgja ki ebből a világból Teemo arcát. 

Az egész klip nagyon látványos, ahogy rockzenével szétszedik a világot és mindenkit "megfertőznek" vele, kivéve persze Teemot, neki nincs helye még a rock világában sem, hiába a sátán rockona.

Mivel ezt a részt nem lehet elégszer látni, a klip legfontosabb momentumát külön kimentettük nektek.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.