TEC-9 buff érkezett, teljesen megváltozhat a fegyver használata

TEC-9 buff érkezett, teljesen megváltozhat a fegyver használata

A béta frissítésben a BIG bug javítása után a TEC-9-nal is foglalkoztak egy kicsit a fejlesztők.

Ahogyan már korábban beszámoltunk róla, érkezett egy béta frissítés, amiben megpróbálták javítani a BIG által felfedezett crouch-jump hibát. 

A Valve javítja a BIG bugot

A béta tesztelőknek szánt frissítésben tűnt fel a lehetséges megoldás.

Ezenfelül érkezik egy kis változás sokak kedvenc pisztolyára, a TEC-9-ra. Nem kell túl nagy dologra számítani, de mindenképp változik majd a használata, ha ezt a fegyvert választjuk.

  • kicsit pontosabb lesz, ha csak egy golyót lövünk ki vele
  • csökken a pontosság, ha folyamatosan lövünk vele
  • az tár is változik, 24/120-ról 18/90-re

A Valve célja ezzel az, hogy a pisztoly ügyes használatára fektesse a hangsúlyt és ne csak úgy rohangáljunk vele, hogy közben a bal gombon ülünk. 

A tárméret változással is számolnunk kell, hiszen így is van benne bőven töltény, de azért jóval kevesebb, szóval ne lepődjünk meg, ha néhanapján ez is elfogy. Érdemes lesz messzebbről átállni a pötyögtetésre, hiszen most már ha csak egy golyót lövünk ki vele az pontosabb. Közelre ugyanúgy megfogja állni a helyét, nyilván kicsit figyelni kell majd, hogy merre lövöldözünk vele. 

Érdekességként megjegyeznénk, hogy ebben a formában állóhelyzetben pontosabb, mint az AK-47 és mozgás közben valamivel pontosabb, mint a Famas első lövése automata módban. Minden tekintetben csökkent a fegyver pontatlansága, hiszen az első lövés álló helyzetben 11.43-ról 6.90-re csökkent, guggolva 9.57-ről 5.68-ra és mozgás közben 15.24-ről 10.71-re lett redukálva.

Alább látható, mennyire pontos a fegyver, hogyha folyamatosan lövünk vele (piros = frissítés után; kék = frissítés előtt). Minél alacsonyabb a grafikon helyzete, annál pontosabb a fegyver tunkolás közben, így látható, hogy mostantól inkább olcsó AK-ként kell játszani a TEC-9-nal, mintsem rohangálni vele, mint egy SMG-vel. Persze ez a változtatás még nem végleges. Amennyiben a közösség hibákat talál, a Valve valószínűleg változtat rajta, hogy jobban egyensúlyban legyen más fegyverekkel.

Ti örültök a TEC-9 változtatásoknak?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!