Véletlenül használt skint Faker a kT elleni meccsen

Véletlenül használt skint Faker a kT elleni meccsen

Aggodalomra semmi ok, továbbra is marad az alapkinézeteknél, ezúttal is egy skin bug miatt "kényszerült" a Hired Gun Luciannel játszani.

A legutóbbi szériájában, Fakerre egyáltalán nem jellemzően nem az eredeti skinjét használta Luciannek, hanem a Hired Gun változatát. Lucian egyébként a MSI-n jött be a metába, legalábbis midre, ahol pont Fakert alázta meg a Team WE.

Újabb vereség az SKT zsebében, helló 0-8!

Heldeus | 17/07/20 15:41Jó pár cikket szenteltünk már az SKT jelenlegi mélyrepülésének, és ez nem véletlen. A csapat a legnagyobb vereség sorozatában van jelenleg. Újabb nap, újabb LCK, és egy újabb vereség az SKT számára. A mai nap a Longzhu Gaming ellen állt ki az SKT, és ismét csak nem arattak túl nagy sikert.

Elmondása szerint a szokásos skin bugról van szó, amikor hiába választ ki az ember egy adott skint, teljesen véletlenszerűen kap egyet. Faker szinte sosem használ skint a hősökön, kivéve, ha ezt véletlenül választja ki, vagy ha a saját SKT skinjével szeretne villogni, de még erre is kevés a példa. És hogy mi ennek az oka? Sok teória van erre, elvileg semmilyen előnyünk nem származik a skinek használatából, vagy épp nem használatából. Egyesek szerint egyszerűen nincs hozzászokva olyan skinekhez, amik a profivá válása előtt jelentek meg. Egy másik elmélet szerint, mivel a hősöket az alap skinnel tervezik meg és adják ki, ezek vannak leginkább letesztelve és ezek a "legbugmentesebbek". A képességek hitboxa is itt van a leginkább összeillesztve az effektekkel. Talán ez adja a legnagyobb átláthatóságot ilyen téren, ő pedig minden apróságra figyel.

Nagy tétje volt egyébként ennek a szériának, Koreában már nagy kultusza van az úgynevezett "Telekom Wars"-nak, vagyis a telefontársaságok a kT és az SKT csatájának. Hiába az SKT gyengélkedése korábban még a gyengébb csapatok ellen is, a Telekom Wars-ban továbbra is veretlenek szériák tekintetében, mivel tegnap is 2-1-re nyertek.

Egy győzelemmel indítottak, viszonylag magabiztosan, úgy tűnt, hogy ismét jöhet a 2-0. A második meccsen viszont a kT úgy felmosta velük a padlót, hogy még nézni is fájdalmas volt. Huni folyamatos campet kapott Score-tól, így Smebbel együtt rengetegszer legankelték, az első 10 perc után Huni 0-4-ben volt Rumble-lel. A harmadik meccsre észhez tért az SKT, Huni lecserélték Untarara és fölényes győzelmet arattak, Smeb splitpush Camille-ja ezúttal nem jött be, mert a csapat semmit nem tudott megtartani 4 v 5-ben, de még 4 v 4-ben sem.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!