240 ezer dolláros versenyt rendeznek Míkonosz szigetén

240 ezer dolláros versenyt rendeznek Míkonosz szigetén

A viszonylag magas nyereményalap és az exkluzív helyszín mellett a meghívott csapatok névsora is jó.

A PvPRO tegnap bejelentette az Electronic Sports Global Tour (ESG Tour) versenyének első állomását, melynek a helyszíne Görögország egyik szigete, Míkonosz lesz. A verseny szeptember 7 és 10 között kerül megrendezésre, előtte négy nappal végződik a DreamHack Masters Malmö. A rendezvény nyereményalapja 200 ezer euró (átszámítva kb. 240 ezer dollár) lesz, ebből 100 ezer eurót visz haza a győztes, 40 ezret a második, a két harmadik 20-20 ezer eurót, míg az 5-8. hely ”csak” 5 ezer eurót ér.

A versenyre hét csapatot hívtak meg a szervezők, a nyolcadik csapat az augusztus 17-18-ai zárt selejtezőről jut be. A meghívott csapatok között ott van a Virtus.pro, az SK Gaming, a Liquid, a mousesports, a Heroic, a BIG és a Gambit. A meghívottak névsorát látva erős versenyre számítunkk, egyedül a Heroic-os srácok meghívását nem értjük, ők eléggé kilógnak a többi csapat közül. A verseny top 3 helyezettjei automatikusan kvalifikálják magukat a következő ESG Tour versenyre.

esport, dan1, csgo, counterstrike, esg, tour, mykonos, verseny

A verseny helyszíne egyébként a míkonoszi Destiny Villa lesz. Azonban nem csak a mérkőzéseket játsszák majd itt, mert a villa nyújt majd szállást is a játékosok számára. Most pedig a szavak helyett beszéljenek a képek!

esport, dan1, csgo, counterstrike, esg, tour, mykonos, versenyA képre kattintva galéria nyílik meg

A PvPRO CEO-ja, Stamos Venios a következő sajtóközleményt adta ki a versennyel kapcsolatban:

"Az ESG Tour | Mykonos 2017 nem csak egy újabb, átlagos esemény lesz. A lenyűgöző látvány, a nyugodt légkör és a remek kiszolgálás teszi majd különlegessé és emlékezetessé a játékosoknak, akik azzá teszik az e-sportot, ahogy ma ismerjük: elbűvölővé, élvezetessé és szórakoztatóvá." 

A tornához kaptunk egy fél perces trailert is, mely igaz nem üti meg a DH Malmö-s színvonalát, annyira nem is sikerült rosszul.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

(Képek: Destiny Resort Mykonos, HLTV; Borítókép: YouTube)

Galéria

Kövess Minket!