Így lehet bejutni az ECS 4. szezonjába!

Így lehet bejutni az ECS 4. szezonjába!

Akár a magyar csapatok is nevezhetnek a hamarosan induló feljutási ligába!

Az ECS bejelentette a következő Development League-et, mely a 4. szezont előzi meg és az újabb csapatok feljutását teszi lehetővé. Most a szervezők azt jelentették be, hogy ennek a szakasznak milyen fontosabb dátumai és részletei vannak, így ezekről az esetleg érdeklődő magyar együtteseknek is beszámolnánk.

Fer: "Mindig is mi voltunk a legjobbak, csak vártuk a tökéletes pillanatot, hogy visszatérjünk"

Mint arról írtunk, vasárnap az SK Gaming az ECS döntőjének a fináléjában megverte a FaZe Clant 2:1-re, így az Esports Championship Series (ECS) trónjára is felültek.

Első körben egy nyílt kvalifikáción kell részt venni, melyből az európai régióban kettő is lesz: az első augusztus 19-20-ig; a második pár nappal később, 22-24-ig lesz. Nevezéssel kapcsolatban érdemes ezt az oldalt felkeresni, ugyanis itt lehet feljelentkezni, kiválasztani a régiót és az időpontot is. Minden kvalifikáción a két legjobb jut tovább majd az egyenesági kiesés tornán, melyre maximum 1024 csapat nevezhet eseményenként.

Az a régiónkénti 4-4 csapat, mely túl jut ezen az akadályon bekerül az ECS Development League-be, ahol további 4-4 meghívott csapathoz csatlakoznak majd. Az 5 héten át tartó versengés Bo2-es körmérkőzéses formátumban zajlik majd és a végén mindkét régióból 2-2 csapat jut tovább, hogy megküzdjenek az ECS 4. szezonjába kerülésért. Európában a Virtus.pro és a dignitas esett ki az előző évadban, míg Észak-Amerikában a Ghost és a Luminosity, tehát ellenük kell bizonyítania majd az újoncoknak.

A Development League és a feljutási mérkőzések (Relegation Playoffs) menetrendje a következő lesz:

Csak biztatni tudjuk a magyar csapatokat, hogy próbáljanak szerencsét a ligába jutással, sosem lehet tudni mi sül ki belőle, bár előreláthatólag nagyon kemény lesz a felhozatal. Ettől függetlenül sok szerencsét kívánunk mindenkinek, aki tesz egy próbát vele!

Borítókép: HLTV

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!