7 meccs, 23 fölötti átlag KDA: igen, ő C9 GODsen

7 meccs, 23 fölötti átlag KDA: igen, ő C9 GODsen

Brutális formában a kék-fehérek midese az elmúlt hetekben, nem véletlen szárnyal a csapat.

A Cloud9 nagyon megtalálta önmagát az elmúlt hetekben, tegnap éjszaka zsinórban 5. Bo3 szériájukat húzták be, miután 2-0-lal küldtél haza az nV-t. A kék-fehérek sikerszériája nem véletlen, hiszen középen Jensen brutális formában van: az elmúlt 7 mérkőzése során az összesített statisztikája (KDA) 64/4/30. Ez átlag 23.5-ös KDA-t jelent úgy, hogy ebben van egy elveszített mérkőzés is. Valljuk be, rá is fér ez a nyerő széria most Sneaky-ékre, hiszen nagyon távol voltak az élmezőnytől ahhoz képest, hogy tavasszal ők játszották a döntőt a TSM ellen.

3 éve nem nyert NA LCS-t a C9, most menni fog nekik?

Számtalan alkalommal találkozott már ez a két csapat egymással a döntőben, viszont a C9 2014 tavasza óta nem nyert, vajon most sikerül?

Az alábbi eredményeket a Team EnVy, a Team Liquid és a FlyQuest ellen érte el Jensen:

12/0/5 - Team Envy - Győzelem
8/1/5 - Team Envy - Győzelem
2/1/4 - Team Liquid - Vereség
10/0/4 - Team Liquid - Győzelem
7/0/2 - Team Liquid - Győzelem
11/1/5 - FlyQuest - Győzelem
14/1/5 - FlyQuest - Győzelem

Jensen jelenleg összesítettben is vezeti az NA LCS tabelláját, maga mögé utasítva többek között Bjergsent is. A 8.5-ös KDA ennyi mérkőzés után szintén kiemelkedő, Jensen egész pontosan 1487, játékkal töltött percnél tart az idei nyári szakaszban, a mérkőzésein pedig 249 gyilkosságot, 56 halált és 228 asszisztot szerzett. A killek tekintetében is abszolút első, az őt követi Huhinak több mint 50-nel kevesebb gyilkossága van eddig úgy, hogy egy meccsel többet játszott.

Jensen statisztika

Az NA LCS teljes statisztikai táblázatát itt tudjátok megtekinteni, sok más érdekes adattal együtt. Ezzel a győzelemmel a C9 már a 4. helyen tanyázik, 1 győzelemre a CLG-től, 2-re a TSM-től és 3-ra a listavezető Immortals gárdájától. Az utolsó fordulóban, vasárnap este a C9 az Echo Fox csapatával, míg az előtte levő CLG a TSM-mel találkozik, ha Huhiék kikapnak, akkor holtversenyben 12 győzelemmel és 6 vereséggel állnak majd mindketten.

Következő alkalommal az EU LCS játékosait vesszük át, és keressük meg az ottani legszebb KDA-t, hiszen a saját kontinensünkön is megannyi tehetséges játékos van, akik előszeretettel tornázzák az egekig saját statisztikáikat. 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!