Hamarosan érkezhet a rúna szimulátor is!

Az új rúnák nagy változásokat hoznak a játékba és a Riot szeretné megkönnyíteni a dolgunk.

A változó rúnák óriási változást jelentenek a játékra nézve. Nagy előnyt jelenthet majd az új játékosok számára is, hiszen az összes rúna ingyenesen elérhető lesz már az első szinttől. Igaz a rúna oldalakra ugyanúgy szükséged lesz, de majd ezt is tudod változtatni a hősválasztási képernyőn, csakúgy, mint eddig a mesterségeket.

Így fog kinézni az új rúnarendszer a játékban

Aioween | 17/06/02 17:30 A tervek szerint legkorábban az előszezonban találkozhatunk velük, vagyis majd az októberi VB után, év vége fele. Az egész újításnak a lényege annyi, hogy a mostani rendszer elég szerteágazó, bonyolult és nem mindig egyértelmű, hogy kire, mikor milyen rúnákat és mesterségeket érdekes hozni.

Természetesen ez egy olyan új funkció lesz, amihez sok idő kell majd, mire hozzászokunk. Mostantól nem úgy lesz, hogy ráfekszel a jobb klikkre és beraksz 9 ugyanolyan rúnát, hanem külön hatással rendelkező rúnák között kell majd válogatnod. Riot Meddler elmondása alapján a rúnákat összetudjuk majd állítani játékon kívül is, így megtudjuk nézni, hogy milyen hatást érhetünk el a mesterségekkel együtt.

"Ha már az új rúnákról beszélünk, akkor beszélnünk kell még egy új dologról. Egy online rúna szimulátort fogunk készíteni, ami akkor lesz kész, amikor az új rúnák teljesen bekerülnek a PBE-re. Ez az egész arra lesz jó, hogy feltudsz menni egy weboldalra és az összes rúna közül tudsz majd válogatni, rúna oldalakat csinálni, egy nagyon hasonló interface alapján, mint ami a játékban is van. Sokszor megkaptuk már ezt a kérdést, hogy lesz-e ilyen, de ezidáig nem tudtuk, hogy megcsináljuk-e vagy sem."

Azt is megígérte, hogy több rúna előnézet is érkezik a napokban, hetekben. Sok játékos megjegyezte, hogy az eddigi rúnák inkább csak a sebzésre orientálódtak, a Riot most egy kicsit szeretne eltérni ettől.

"Következő héten olyan rúnák érkeznek, amik nem a sebzésre hangolódtak. Ezután még inkább változatossá szeretnénk tenni a rúnákat, szóval mondjátok el, hogyha van valami olyan amit esetleg szeretnétek még ezek után is."

A veterán játékosok, ti pedig ne aggódjatok. Igen, a Riot is tudja, hogy rengeteg IP-t és talán még RP-t is öltetek abba, hogy tökéletesítsétek a rúna oldalaitokat. Nemrég az is kiderült, hogy különféle visszatérítéseket tervez a Riot, amiket bizonyos esetekben akár kinézetekre is válthatunk.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!