Két showmeccset is szervezhet a NiP nemsokára!

Az 1.6-os NiP vs CS:GO NiP és VeryGames vs NiP meccsek jöhetnek szeptemberben!

A múlthéten merült fel, hogy a ”régi”, aranykori 2012-es NiP játszhatna egy showmeccset a még régebbi 1.6-os NiP-pel. Ez valójában egy visszavágó lenne, mivel annak idején már lejátszották egy ízben, akkor meglepő módon az öregek nyertek 2:1-re. Ebbe a Twitteres beszélgetésbe szólt bele NBK is nemrég. Elárulta, hogy ő is szívesen játszana egy régi időket idéző meccset a régi csapattársakkal a VeryGames-ből.

Úgy néz ki, ez az ötlet hamarosan meg is valósulhat, hiszen a NiP Twitteren jelezte, hogy vevők lennének ők is egy VeryGames – NiP meccsre, mely a CS:GO történetének egyik legnagyobb rivalizálását idézné fel. A nindzsák egyik szponzora, a betway esports már be is jelentette a felállásokat, sőt, már a pályákra is adtak tippet: régi Inferno, Mirage és Nuke.

A két lineup

A játékosok közül egyébként mindössze fifflaren vonult vissza, illetve SmithZz adta edzőnek a fejét. A többiek aktív játékosok, sőt a NiP-ből három ember még mindig együtt játszik, Xizt, f0rest és GeT_RiGhT. Mint írtam, fifflaren már visszavonult, friberg pedig egyelőre csapat nélkül maradt. A VeryGames-ben már kicsit más a helyzet. Ott SmithZz a G2 coacha, NBK és shox a G2-ban együtt játszanak, Ex6TenZ az LDLC játékosa, míg ScreaM az EnVyUs csapatát erősíti.

A pizsamás nindzsák időpontnak a DreamHack Masters utáni időszakot jelölték meg, így egyre nagyobb esély van arra, hogy valóban összejöjjön a meccs.

Ti kiknek fogtok szurkolni a mérkőzésen?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

(Forrás: Twitter - @betwayesportsTwitter - @G2NBK)

Kövess Minket!